Effektiv


Igårkväll somnade jag redan klockan nio helt slut efter dagen och tur var väl det för imorse ringde klockan redan 06.00. Tanken med den tidiga uppstigningen var att många ting skulle hinnas med här hemma innan det är dags för dagis och jobb för att sedan kunna ta det lungt från måsten under helgen. Ursprungligen skulle vi även på Lussefika på Ls dagis men eftersom båda jag och A är förkylda bestämde vi oss att bli hemma. Började med att göra mig själv iordning och medan jag väntade på att chokladen skulle bli varm la jag upp några av mina favoritkulor på Mattuesfatet. En ide från Kattas blogg.

Precis när jag skulle slå mig ner för att läsa mina morgonbloggar och avjuta min choklad vaknade L och eftersom ingen annan än mamma fungerade idag fick jag njuta av lite morgonmys med L istället. Efter välling satte vi igång och städa medan A tog tvättstugan. Efter lite frukost lagade jag pannkakor till middag och nu är det redan hög tid att satta fart med det sista för snart går bussen.

Längtar till ikväll då jag ska bädda med våra nya fina lakan med gråa och vita ränder. Tända alla stjärnor och ljus härhemma och krypa upp i soffan för Idol finalen men först jobb!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0