Lussebak







Idag har det bakats för fullt hemma på våran gata i stan eller rättare sagt A har bakat lussekatter och vi andra har ätit dom ;) Jag och L behövde komma ut en sväng så på förmiddagen så medan A väntade på att degen skulle jäsa och fördrev tiden i tvättstugan tog vi en promenad och spontan mötte upp L med den sötaste bebismagen. Det var inte länge sedan L låg i min mage men det känns som en dröm. Har svårt att greppa att han varit i min mage, liten bebis och nu redan stor kille. Igårkväll då vi såg på Idol hördes en liten röst innefrån sovrummet som ropade på sin mamma. Aldrig tidigare har han kallat på just mig utan bara ropat till. Det kändes så stort att både jag och A sprang in och pussa på han massor. Är HAPPY att jag fått äran att bli mamma. Det absolut bästa som hänt mig. Kärlek.

Efter promenaden i härligt kallt Skåne gick vi hem för lite mat och sömn. A bakade ut lussekatterna och när det var gräddade var det dags för honom att lämna åt oss att äta upp dem för själv var det snabbt iväg till jobb. Vi har ägnat eftermiddagen här hemma med att göra storkok på köttfärssås, vikt in tvätten och lekt. Ikväll har vi sett på TV tillsammans och försökt sova många gånger men L har inte velat. Dum feber spökar, snoret rinner och allmän tillståndet är kinkigt. Konstant sjukstuga här hemma men vad gör det så länge det inte är något mer allvarligt än lite förkylning. Appropå sjuka ber jag er nu hålla tummarna för att min nya meducin har ett samband med att jag fått behålla min mat i TVÅ dagar. Ingen är lyckligare än jag och även om det skulle vara bra om det är för att jag vilat mycket som det lugnat sig skulle det faktiskt vara ännu mer fantastiskt om det är meducinen som verkar. Tänk att kunna leva som en normal människa igen.

Imorgon ska A spela golf och jag hade tänkt ta L till parken men nu får vi se hur det blir med det. En sovmorgon önskas och vem vet kanske så blir. Imorse sov L till nio!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0