Paketer



Vi vilade lite extra länge idag och sedan spenderades eftermiddagen med att baka chokladbollar. Imorgon får vi fint besök från Malmö då Linnea och Ella kommer. Vi ska mysa med varma smörgåsar, promenad i snön och fika. Längtar. Efter vi bakat städade vi undan och slog in de sista paketerna. Idag blev det lite enkel middag och efter det duschade L. Då pyjamasen var på såg vi på Emil och läste sedan böcker. Nu har prinsen somnat och jag har ägnat en stund åt de sista detaljerna på klapparna. Äntligen är de så gott som klara. Bara ett litet paket som saknas men de skall ordnas på självaste julafton och är HEMLIGT. Vi som skulle skära ner på julklappar i år har hela skrubben full. ;)





Tycker alltid det är lite extra tråkigt då A arbetar helg och vi inte är hela familjen tillsammas till middagen men det är LYCKA att jag har denna helt fantastiskt underbara person att skåla tillsammans med.

Nu kommer snart A. Då får julgranen komma in från trappuppgången och äntligen kläs. Längtar till imorgon då L vaknar och får dekorera med sina alldeles egna bedårande julting från dagis. Undrar vad han kommer tycka om att vi flyttar in ett träd i hans lekhörna?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0