REA







Efter två dagars melladagsrea i butiken är jag TRÖTT men jag har haft kul. Tokigt nog får jag extra energi av alla stress. Säkerligen inte sunt för hälsan men jag trivs. Milslånga köer, kläder överallt och långa dagar hör till denna branchen och det är övergående. Två dagar återstår innan vi börjar ladda upp för nyår här hemma. På onsdag ska städas, inhandlas och ordnas. Tills dess är jag lycklig att jag har mina hjälpredor här hemma för något vidare huslig är jag inte i dessa dar.

Det har verkligen gått så bra med mamma och Liam. De leker, busar, bakar, diskar och lagar mat. Inte bara jag som varit slut på kvällarna här hemma. ;) Dessutom har mamma bäddat sängarna, städat undan och lagat god mat till oss om dagarna. Lite för mycket gör hon faktiskt men man får passa på medan hon vill skämma bort oss. ;) Nu håller vi lite kväll här hemma och väntar in A som jobbar kväll!


Kommentarer
Postat av: Jenny

va duktig L är på o hjälpa till:-) skönt o ha mamma nere nu förstår jag med avlastning o mys för Liam o ha mormor alldeles för isg själv några dagar:-)

Kram

2009-12-29 @ 17:05:51
Postat av: Hemma hos Katta

Vad duktig han är som hjälper till med disken ;) Skönt att du har din mamma där just nu som skämmer bort er!



Önskar att jag hade ork att springa omkring i butiker nu när det är rea och allt. Man kan ju onekligen springa på en hel del fynd... Men, men. Får ta det längre fram till ordinarie pris =)



Ha en fortsatt mysig kväll med familjen! Kraam

2009-12-29 @ 18:12:31
URL: http://kattabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0