Städat







Nu har även vi fyndat ibland REAn. En dammsugare ala Philips blev vår med 500,- mindre att betala. Det var tur eftersom våran är trasig och dammsugare är dyra maskiner som inte är vidare roligt att lägga pengar på men attans användningsbara kanske speciellt i familjer med barn. ;) Eftermiddagen har därav spenderats i renlighetens tecken och vi är nu redo för en bubblande nyårsfest här hemma. Det enda som saknas är maten och den ordnar vi med på förmiddagen imorgon. Ser verkligen fram mot att fira in 2010 med mina killar. Vi firar själva här hemma i stan i år och det ska bli MYSIGT.

L sover nu gott i påslakan från Grå Moln. Vi har utöver städ ätit mormors köttbullar som hon snällt fryst in till oss, duschat och myst i massor. Känns som evigheter sen sist vi fick tid tillsammans. Det är verkligen inget jag trivs med att vara ifrån på kvällarna. Är så mysigt att varva ner tillsammans. Titta på granarna då de ser på TV, ;) hitta på sagor och ligga NÄRA. L sover fortfarande hos oss och även om det börjar bli lite trångt njuter vi varje sekund. Snart är han vuxen och vi kommer aldrig ångra alla de nätterna då vi sov ihopa. Vi kommer sakna den där varma lilla kroppen som vill ligga tätt intill, de yviga håret på kudden brevid och de vackraste ögonen att vakna till. KÄRLEK.

Planen för kvällen är som följer. Skriva matlista till imorgon allt utöver nyårsbuffen den står A för, se över lite inredningsprojekt inför våren samt ordna med foton i mappar. Här ska rensas, framkallas och album ska köpas. Har precis fått en tankeställare hur lätt det faktiskt är att bli av med allt som ligger på datorn. Vi skickar en tanke till våra vänner som haft inbrott under julhelgen. STORA  styrke kramar!




Kommentarer
Postat av: Jenny

Fy va trist det lät med inbrott:-( jag hade en stor obehagskänsla både då vi lämnade o då vi kom hem till huset, kändes som nåt var fel, men som tur var inte:-) ja tänka va fort bilder kan försvinna. vi bränner på cd o lägger i bankfacket e tanken.... men hur ofta går man dit.... o sen säger en del att bilder förstörs efter 5-10 år på cd skivor:-( hopaps man slipper nån olycka eller inbrott... va mysigt med en nyår på tumanhand:-) hopaps ni får en riktigt romantisk o lugn kväll:-) vi komemr bara ha hit en familj o han e kock, skönt för jag e så nere av begravningen vi varit på idag, de e tungt o tomt:-( KRAM

2009-12-30 @ 21:09:50
Postat av: Ellen ♥ | hejjellen.blogg.se

haft en bra dag?:)

kram! ♥

2009-12-30 @ 23:24:00
URL: http://hejjellen.blogg.se/
Postat av: emelie&hugo

TACK! Det känns lite bättre nu.... Men känner mig fortfarande otrygg hemma, vilket är en hemsk känsla!



GOTT NYTT ÅR!!!!

2009-12-31 @ 14:52:07
Postat av: Jneny

Ville bara önska er alla ett riktigt gott nytt år:-)

Hopaps ni får en mysig kväll hemma med god mat:-) Vi firar oxå själva pga sjuk dotter...:-(

KRAM till er!

2009-12-31 @ 18:09:23
Postat av: Anonym

2010-01-01 @ 01:50:44
Postat av: Hemma hos Katta

Happy new year! =) Hoppas ni fick till en riktigt mysig hemmanyårskväll. Nästan mysigast att bara vara hemma med nära och kära faktiskt!



Nu satsar vi på ett riktigt bra 2010! Kraam K

2010-01-01 @ 18:42:21
URL: http://kattabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0