Tomten



Även om vi i år sagt att vi skulle skära ner på paketer verkar tomten tycka vi är värda många. På bild några av Ls klappar. Från vänster soldat mätsticka, bilgarage Fisher Price, spargris, radiostyrd bil, röd plasttraktor, böcker, katt, fiskebåt Fisher Price, sängkläder Grå Moln, dammsugare, doktorsväska, blå plasttraktor, djursnurra och pussel. L fick även nya plagg till garderoben, plastleksak till sandlådan och pengar till bankboken.

Pappan i familjen fick ny parfym från Armani, tillskott till köket kokbok av Per Moberg och bidrag till nya golfklubbor.

Mamman i familjen kommer dofta gott med parfym från Burberry och vara torr om fötterna i lekparken med stövlar från Ilse Jacobsen dessutom fick fylls badrummet av ett nytt SPA kit från mina killar som tycker jag ska unna mig en stund i lugn och ro.

Som skrivet det blev många paketer och detta var några i bilder. Annat som följde med oss hem igår var nya drickaglas från Eva Solo, choklad av den finaste sorten, mascara från Max Factor, böcker, dryck och bidrag till diverse plånböcker.

Vi tackar otroligt mycket för allt fint vi fått. Det är underbart att ni tycker vi är värda allt fint. Ibland får man ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0