Parken










Nej något besök i parken har inte blitt av idag istället får ni hålla till godo med lite bilder från tidigare denna månad. Som jag önskar att jag hade haft ork till lite utelek idag men jag är fortfarande sjuk och efter dagis blev vi inne. Gav mig attan imorse på att jag skulle bli frisk idag. Har försökt psykologisk tänka bort att jag kallsvettas om jag går en kortare promenad, att huvudet känns som ett bowlinklot och att snoret rinner. Jag har inte tid eller råd till detta men vad gör man. I eftermiddags gav jag upp och försökte ringa in någon som kan arbeta mitt pass imorgon. 9-18 med fyra timmars resväg är ingen bra kombo med sjuka men det är tyvärr så att flera i personalen är sjuka eller på semester så det är bara till att bita ihopa dock lyckades jag byta bort några timmar på förmiddagen vilket innebär att jag inte börjar förrän 12. Tror inte det uppskattas speciellt av kunderna att personalen går runt med sjuka nu när alla ska hålla sig hemma för svinisen men samtidigt är det inte heller speciellt uppskattat om butiken inte öppnar. Håll iallafall tummarna för att jag ska känna mig lite bättre imorgon.

Egentligen är det hög tid för mig att sova nu men eftersom jag som vanligt somnade under nattningen av Liam har jag tvingat mig själv att få ytterligare lite avprickat på den där listan som stressar mig så. Nu är omregistrering av LKFkön ordnat både för mig och A, lite fler arbeten sökta och lite annat ordnat med här hemma. Som en klapp på ryggen unnade jag mig att klicka hem en helt underbara parkas från HM. Det var länge sedan nu jag beställde något via internet. Har suktat efter denna sen jag såg den på underbaraste Emmans blogg för första gången men hållt mig från att "klicka" men idag fick jag mail om att HM har 20% på alla jackor och kappor så nu är den MIN!


Kommentarer
Postat av: Emma

Bra köp, jag ÄLSKAR min! Fan jag borde snart ses som en modebloggare efter så många frågor på sista tiden om var jag köpt saker, Engla släng dig i väggen. Detta blir inte bra för mitt visakort som hela tiden måste gå varmt så jag kan visa alla nya kläder i bloggen. Nej jag håller mig nog till min gamla vanliga sketna blogg! ;)



Hoppas du orkar med jobbet idag, går det inte så går det inte. Får du feber måste du åka hem! (This is nurses orders!)



Puss å kram!!

2009-11-20 @ 10:38:07
URL: http://lillaemmasdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0