Nyheter







Dagarna på jobb har börjat ta ut sin rätt och det ska bli härligt med stundande lediga dagar på landet. Imorgon väntar dock tvätt, städ och några timmars jobb. Annars passerar veckorna i rekordfart här hemma. Svårt att tänka att det snart är sommar. Ser fram mot långa härliga veckor tillsammans som familj och sedan en höst som student.

Här hemma hoppas vi på två studenter till nästa vår. A är i skrivande stund på intagningsprov för polishögskolan. Håll tummarna allihoppa. Vi är på väg mot vår dröm som ser ut ungefär som fastighetmäklare, polis, hus, barn, semester utöver det viktigaste hälsa, kärlek och lycka.

Förstår att bloggen tycks bli en vinkling positiv. Vet att många av er tyckt om att jag skrivit från hjärtat. Försöker dock öva mig i att unna mig lycka och bloggen är ett sånt bra ställe att sammanfatta det. Faktiskt försvinner mycket av vardagens bekymmer om vi väljer att inte ägna dem någon uppmärksamhet. Därför mina vänner blir här allt mer relativt enkelt. Inte för att det tunga inte finns även med oss utan för att jag helt enkelt väljer att se livet så just nu.

På bild. Lite nyheter här hemma. Jag i skepparkavaj från Sonia Rykiel och HM. Ny svart Longchamp i modell större och senaste Plaza Interiör som bli mitt sällskap ikväll innan jag somnar i sköna sängen!



Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hejj! Vad spännande för Andreas! Hur gick det för honom? Hoppas bra!!! Ni får ha det underbart på landet i helgen:-) Kramkram

2010-04-28 @ 08:49:49
Postat av: emelie&hugo

Ännu ett härligt inlägg! Tycker jättemycket om allt det positiva - det gör mig också glad :-).



Mäklare och Polis - börjar ju likna min familj haha (även fast syster här är polis och Joel mäklare...).



Kram,

emelie

2010-04-28 @ 08:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0