Groda











Oj vad vi latar oss här på landet. Sover länge. Äter. Sover vi igen för att vakna och äta lite till. Har absolut ökat minst fem kilo under denna semester men tar för givet att jag springer av mig dem på jobb i höst. Riktigt skönt är det att ta dagen som den kommer men nu tror jag hela familjen ser det som en bra ide att lämna lugna landet för att trappa upp tempot lite i stora staden. Imorgon bär det av hemmåt till våran gata i stan för att förbereda den långa resan. Som vi längtar.

Igår spederade vi hela dagen i skogen och kom hem med en hel korg fylld av underbara kantareller som vi stekte i smör och åt på rostat bröd. Liam älskar att gå i skogen. Hjälper oss med svampletandet vilket statistiskt sett borde vara enklare när man är en halv människa närmare marken. Vi fann även massor av annat kul som skalbaggar, slemmiga sniglar och en liten groda som skatten fick hålla i handen.

Nu är det snart dags för mat igen. Ikväll blir det grillat. Ingen överaskning. Kan dock behövas lite kalorier när vi gjort av med många idag. Vi har nämligen storstädat bilen vår. Oj så mycket skräp vi samlat på oss men nu finns där inte minsta gruskorn.
Härligt!

Kommentarer
Postat av: emelie

Oj Oj så fina bilder! Vad häörligt att Liam gilalr skogen. Går det bra med honom där, går han själv å så? Tycker Hugo lätt kan bli så gnällig och vil bli buren... kanske trotsen som hägrar? Hur är det med Liam och trots? Där än?



KRAM!



ps. vill också hitta svamp!

2010-08-19 @ 11:06:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0