Frusna Fötter

Nu har vi slagit oss till ro med tända ljus i soffan efter god födelsedagsmiddag. Snart ska Liam sova. Mannen min iväg till gymmet och jag läsa första kapitlet i min nya bok.


December är verkligen en månad fylld av fest. Jag är glad att vi (läs:jag) redan har ordnat med julkort, julklappar, julpynt, julmarknad, pepparkaksbak, adventskalendrar etc. Nu kan vi bara koppla av och njuta tiden som är. Ännu en sak jag är lycklig över är att Liams avdelning fortfarande inte har drabbats av kräkan. Peppar, peppar. Tänkte att nu eftersom vi planerat in så mycket kommer det säkert MEN vi har klarat oss och både hunnit med att träffa vänner, göra juleting och fira A. Nu återstår ännu en viktig dag med julfest tillsammans med mina tjejer från jobb innan det är "lugnt" en vecka. Då om någon gång kan den hemska sjukan få komma sedan kommer mormor på besök.










Ett STORT dilemma jag haft här hemma är vad jag ska ha på fötterna till julbordet. Första tanken var ballerinas. Räddningen för alla oss som vägrar klackar MEN eftersom det har kommit massor av snö känns inte det längre som ett alternativ. Till slut fann jag äntligen min räddning. Dessa underbara stövlar från min favorit Ilse Jacobsen. Mina tidigare gummistövlar har används flitigt. Dessa är en blandning mellan stövel, gummistövel och bikerboot.

 Perfekt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0