God Jul

Dagen före julafton kom jag hem från jobb och somnade strax därefter med världens frossa. Vaknade på julaftons morgon med världens bakfylla utan att ha druckit en enda droppe. Hudvudvärk, illamående och dunderfökyld.








Med hjälp av mina killar blev det iallafall mysig frukost tillsammans. Den kom upp tillsammans med mina meduciner en kvart senare.







Hade inte Liam funnits hade jag gått raka vägen till sängen med mina tårar direkt men nu skulle Tomten komma och det gjorde han. Mina killar stod och såg ut genom sovrumsfönstret men Tomten han klättrade in genom vardagsrumsfönstret.







Under granen lämnade han massor med paketer till Liten. Det slets upp på fem minuter och lektes med i två sekunder. Favoriten från IKEA blev verktygsväskan som det till grannarnas stora glädje bankades med hela eftermiddagen. Sen gav jag upp och la mig i sängen och plussade nattens tolv timmar sömn med tre timmar till.







Trodde inte jag skulle orka med någon julmiddag hos gammelmormor men det är ju trots allt bara julafton en gång per år så av ren vilje tog jag mig samman på med julkläderna och iväg till släkten. Julmaten såg god ut. Jag åt en bit lax, en köttbulle och en clementin på hela kvällen. Tur mamma var här redan förra veckan och jag fick njuta lite av julmaten då.







Sen efter en lååång väntan kom äntligen Tomten. Jag tyckte han var superläskig men Liam verkade tycka han var världens bästa. De pratade länge om allt och sedan fick liten det största paketet innehållande en jättestor brandbil. Efter en timmes paketöppnande och övertrött Liam var det fika och sedan tackade vi för oss.







Väl hemma trodde vi Liam skulle somna direkt men här skulle såklart lekas med alla nya ting. Tomten var riktigt snäll i år och en timme senare somnade vi gott alla tre. Trötta och lyckliga efter en helt perfekt julafton!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0