Juldagen

Idag har vi myst omkring här hemma i sovkläder hela dagen. Liam väckte mig vid åttatiden och vi såg på film i soffan till tio då pappan i hemmet vaknade. Tid för frukost och efter en halv rostsmörgås mådde mamman illa igen och kröp ner tillbaka i sängen.







Det är liiite farligt att arbeta dörr i dörr med en Lexington butik. I torsdags efter jobb tyckte jag så otroligt synd om mig själv att jag unnade mig en liten egen julgåva i form av varm gosig mössa. Ibland får man.



Vaknade upp runt ettiden. Därefter har jag befunnit mig med täcke och kudde i soffan. Med tända ljus och julgran har jag inga planer på att lämna hemmets värme. Ligger och filosoferar över livet. Våra tankar är just nu ofta på familjen Svärdling Bjuhr som den 23 December blev tre med ett tillskott av en liten Charlie som föddes 03.33 var 54 cm lång och vägde 4150gram. Som vi väntat på detta lilla mirakel. Tänk att något så litet kan vara så stort. Älskade vänner vi önskar er all lycka i världen.



Mina killar har åkt iväg till farmor och farfar i byn. Tanken var att även mamman skulle följa med men jag har helt enkelt ingen ork. Måste spara all energi till imorgon. Då börjar REAN. Nu blir det vila till The Holiday och sedan en varm dusch!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0