Pepparkakekaos

Ringde sjukvårdsupplysningen tidigare i eftermiddag. La mig för att vila och när jag vaknade var värken i armar och ben värre än någonsin. Sköterskan som jag talade med trodde inte att smärtan berodde på influensa eftersom jag då borde ha både feber och vara förkyld dock kunde det vara början till ett virus. Början. Jag planerat att max vara sjuk två dagar till sen måste jag tillbaka till jobb. Iallfall tyckte hon att jag skulle vända mig till vårdcentralen. Där hade de dock precis fått tillbaka mina prover som inte visat något underligt och enligt doktorn ska jag nu vända mig till stora sjukhuset om symtomen blir värre. Antar att det bara är vila som gäller nu.



Årets pepparkakehus 2010.



I Liams julstrumpa 2a advent.



Ibland räcker tiden inte riktigt till.

Försökte väga upp mina dagar som trist sängliggande mamma med att baka pepparkakehus med Liam. Det gick väl sådär. Jag hade ett himla sjå att få ihopa alla delar. Under tiden tog bus sönder en kant och sen jag en annan men till sist så lyckades vi pussla ihop det till något som faktiskt liknar ett hus. Helt galet att det är tredje advent i helgen. Vi som tom missat att tända det andra ljuset. Detta innebär även att det snart är julafton och ännu en månad har passerat. Sen är det januari och 2011. Någon som kan säga vart tiden tar vägen?

Nu blir det vila här igen. Tror inte jag har sovit såhär mycket sedan innan Liam föddes. Å andra sidan är det snart tre år sedan så det kanske är behövligt!


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej gumman!!! först och främst, TACK för paket och julkort!!!!!!!



Får besök nån gång under dagen och behöver bara ligga och halvsova i soffan innan dess, men du är väl hemma imorgon med så vi kanske kan höras då? Jag ska till barnmorskan kl 14 så innan dess? :) Funkar deeeee???? :)



Puss och kram och krya på dig!

2010-12-08 @ 10:38:03
URL: http://lillaemmasdagbok.com
Postat av: Mamma

Så synd om min lilla dotter, men vila nu och spara på dina krafter. Ev måsten kanske kan vänta. Tänk att din mamma kommer ju på måndag och då vill hon så gärna ha lite att göra. Kramis mamma

2010-12-08 @ 16:21:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0