Piller

Jag är så oändligt trött på att vara illamående. Det var nog jobbigt när jag väntade Liam. Då kräkte jag varje morgon i sex månader men hade iallafall en bebis i magen. Nu mår jag illa ofta hela dagarna och det är inte helt ovanligt att jag kräker på morgonen. Har försökt att spä ut alla mina mediciner under dagen för att vara lite snällare mot magen men det verkar inte hjälpa. Fick Postafen utskrivet av farbror doktorn sist och har testat idag. Ioförsig kom allting upp efter 15 minuter så jag vet inte om jag fått i mig några meduciner alls idag. Kan inte riskera att ta dubbel dos. Är väl bara att bita ihopa och hoppas kroppen sugit åt sig lite av verkan iallafall.


Har iallafall tonat håret och nu tror jag att det är tid för jobb. Kan lika bra hänga där som här hemma. Dessutom får man så mycket gjort innan öppning. Hoppas kunna gå lite tidigare idag. Känner att jag inte kommer vara på topp men skam den som ger sig. Tur jag tycker om mitt jobb.


Pssst...


Tomten om du inte bestämmt dig ännu vad du tänkt ge mig i julklapp finns denna morgonrock hos Lexington (Inne på Nova, Miljögården eller Sova). Storlek S.

PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0