Vintervitt









Även idag vaknade vi till ett vintervitt Skåne. Tyvärr även med huvudvärk. Har legat i sängen hela förmiddagen med nya Family Living. Har inte riktigt hunnit med de jag skulle idag men det kommer en dag imorgon också. Har iallafall tagit tag i diskberget, ringt några av samtalen och snyggat till frisyren med en mörk toning. Nu är det hög tid att ta sig ur morgonrocken för nu bär det äntligen av till Tomteland!


Kommentarer
Postat av: Emma

Gud vad fina lakanen är, vill också ha jullakan.... :) Och skönt för dig att bara kunna slänga i en toning lite snabbt och slippa frisörbesöken, verkligen en fördel med att vara mörkhårig!



Var förresten inne på scorett och kollade på tofflorna men dom såg mycket finare ut här på bild, dom kändes så lösa ju! Fast det verkade vara lite annan modell än den du har?! Får nog leta vidare, dina va allafall jättefina! (Och så hade dom så dålig service att jag blev anti också)



Gud vad jag är arg på dig för att du tog bort bebisfabriken... Hade så gärna suttit och läst i den om dagarna nu, varför tog du bort den dumma dig???????? Nästan så du är skyldig mig att skicka alla bilderna från den tiden, HAHA.



Hoppas huvet är bättre imorgon, annars kan du ju utnyttja bettskenan som du har liggandes? ;) Kram!!!

2010-12-01 @ 17:32:58
URL: http://lillaemmasdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0