Cerise







Plötsligt känns det som livet lättat en hel del. Fick ett mail imorse med positiva besked som kan leda till en ljus framtid. Här hemma är alla morgon måsten klara. Har varit en tur till affären för att handla hem nybakt bröd. Ska hämta L lite tidigare från dagis idag. På schemat för eftermiddagen står nämligen fika med underbaraste Linn och magen.

Har riktig härlig fredags känsla idag. Det var länge sedan sist. Antar att det är dagens goda humör som fått styra dagens klädsel för idag kände jag för vårfärger. Sjalen är från Gina och finns i många färger. Kostar 79,- och liknar Matilde sjalar lite tycker jag.

Tycker det är roligt att jag fått så många nya bloggläsare. Måste medge att jag är nyfiken på vilka ni är allihoppa? Vill ni får ni väldigt gärna presetera er i kommentarerna. Har alltid haft antingen en liten skala läsare eller stängd blogg. Känns lite underligt att så många vill följa vårt liv här hemma på våran gata i stan men roligt att ni tycker att det lilla jag skriver och fotar skänker er glädje på ett eller annat vis.

Nu är det dags att fortsätta fredagsmyset med att måla naglarna och passa på att njuta medan allt känns på topp. Har i jämförelse med mycket hemskheter i världen egentligen inget att klaga över i vårt liv men allt är relativt och det är inte alla dagar som känns lätta som en fjäder så det gäller att hålla i dem hårt när de dyker upp!


Kommentarer
Postat av: jossan

Jättefin sjal den blir man ju sugen på =) Hoppas ni får en mysig dag idag! Kramar

2010-02-05 @ 11:25:29
Postat av: Nathalie

Härligt med gott fredagshumör och att solen skiner gör den ännu bättre!:-) Ha en fin dag och helg. Kramis

2010-02-05 @ 14:24:32
Postat av: Jenny

låter verkligen som att du har en underbar dag:-)

Njut:-)

2010-02-05 @ 15:52:25
Postat av: Sofia

Hej!



Jag heter Sofia och är en ganska ny läsare. Har ingen egen blogg. Jag bor i en mellanstor stad med sambo och två döttrar. Studerar sista terminen på universitetet. Jag vet inte riktigt hur jag hittade hit, det var nog en slump men jag har fortsatt att läsa. Jag delar dina intressen och funderingar om mångt och mycket :)

2010-02-05 @ 16:40:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0