Pelagonier







Varje dygn utan mer kräka är en lättnad här hemma. På bild en glad mamma som idag äntligen spatserade iväg till jobb igen. Lite extra lycklig var jag då min första vecka hos ViktVäktarna visade resultat minus 2 kg på vågen. Vi som tom myste upp de sista bonuspointsen igår med smågodis framför "Sommaren Med Göran". En bra start. Nu är det bara att kämpa. Fast jag måste medge att jag knappast kämpat denna vecka. Tre måltider om dagen plus mellanmål och gott när jag verkligen önskat. Inte svårt att hålla.

Efter många kräkdagar här hemma i mjukis kände jag mig idag lite extra fint klädd i tunika från Gina Tricot. Älskar tunikor och speciellt till bra pris. Modellen finns i många färger och de kommer passa lika bra till shortens i sommar som de gör till jeansen nu.

I eftermiddag har jag och L ägnat åt oss att sortera in tvätt, diska och laga mat. Kan tyckas vardagligt men ack så trevligt i en liten persons sällskap. L älskar att få vara med på "vuxna" ting och idag var han extra stolt eftersom han fick baka ut sin VV pizza alldeles själv. Ta på tomatsås, skinka och ost kunde han såklart också. Det var en stolt liten L som åt mer än vanligt vid matbordet så det får nog bli ett tips här på bloggen. Att låta barnen hjälpa till med maten resulterat tydligt i ökad aptit.

Ute blåser storm och jag är trött på detta väder nu. Aldrig förr har jag längtat så mycket efter våren. Vill plocka upp mina pelagonier ur källaren, dricka saft i trädgården på landet och känna solen i ansiktet!


Kommentarer
Postat av: Mamma och mormor

Vad mysigt det låter när ni lagar mat tillsammans och att ni äter gott även med viktväktarmat.Jag förstår att det känns extra kul när man når en bit på vägen mot sina mål.



Kramar mamma

2010-02-03 @ 11:06:00
Postat av: emelie&hugo

tack för tipset! Hugo äter dåligt hemma (men bra på dagis...) så det kanske kan vara en idé att låta honom hjälpa till mer (när det finns tid för det ...).



TACK för svaret angående målningen.



Längtar också VÄLDIGT mycket efter våren. Men snart är det dags för 2-årskalas - alltid ngt kul :-).



kram,

emelie

2010-02-03 @ 12:37:05
Postat av: Nickan

Så fin du var idag:) Skönt att ni är kräkfria. Den sjukdomen är nog en av dom värsta.

GUD så kul att det ger resultat med viktväktarna:)

Kramar



PS: Skicka gärna ett sms till mig, ditt nr är borta(?) Tänkte fråga hur det blev med fikan denna vecka?

2010-02-03 @ 19:17:18
URL: http://nickansdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0