Bilar







Har haft en underbar dag som bland annat bjudit på lunch hos underbaraste Linn. Vi är lyckliga att ha så många fina härliga ärliga vänner att dela både positivt och negativt med. Det är ingen självklarhet. Efter jag hämtat upp L på dagis handlade vi med lite mellanmål hem. Efter mellis var L trött och för att hålla honom vaken agerade jag lekmamma. Först byggde vi koja under bordet det var sådär kul, sedan drog vi Bobbo i vagnen det var kul en stund sedan kom jag på att vi skulle leka med den radiostyrda bilen som L fått av farmor och farfar i julklapp. DÅ vart det liv här hemma. Det är härligt att lyckas med en ny lek som underhåller en stund. Det kräver lite fantasi ibland. Tur barnasinnet ligger nära tillhands. ;)

I eftermiddags fick jag ett samtal angående jobb. Förnärvarande har jag fått ett vik. på cirka halvtid här i stan för ungefär två månader. Detta var en intervju hos en stor kedja som ville ha mig på intervju. Tyvärr sökte de nu omgående extra kvällar och helger vilket blir svårt att kombinera med mitt schema idag. Har haft flera chanser till extrajobb som jag inte kunnat ta eftersom jag redan arbetar och därav konkurrerats ut av mer flexibla personer. Det är synd eftersom jag vet att jobb inom handel ofta börjar just med extra timmar. Får helt enkelt hålla tummarna att någon från intervjuerna minns mig då det dyker upp en tjänst på fler timmar eller att min nuvarande chef kan ordna fram lite mer timmar till mig. Som jag önskar jag kunde klona mig själv ibland.

L är precis nattad och jag tänkte spendera kvällen med att sortera foto men först lite obligatoriskt bloggläsning såklart. Har sett i kommentarerna att ni är många nya som läser. KUL tycker vi och hoppas att i skall trivas här hemma på våran gata i stan!








Kommentarer
Postat av: Jennie

Gud vad han är söt lilla L!

2010-01-08 @ 21:39:23
URL: http://www.jempie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0