Cerise





Gissa om jag vart förvånad då jag tittade in min statestik igår kväll. Cirka 150 unika läsare. O, jag som brukar ha blyga 30 stabila personer hemma här på våran gata varje dag. Det visade sig att jag hade sötaste Emelie att tacka. Hon har nämligen tipsat om mig som sin favorit mamma blogg hos Prinsessan. KUL tycker jag och tackar för komplimangen. Till alla nya som läser hoppas jag ni kommer trivas hemma på våran gata. Lämna gärna en kommentar. Är galet nyfiken på vilka ni är.

Idag har jag riktig VÅR känsla. Började dagen med att städa lägenheten medan A var uppe tidigt och handlade. När matvarorna var inplockade och lilleman lämnad på dagis tog jag som vanligt tag i mina numera obligatoriska viktga samtal och mail. Beslutade mig för att ge mig själv en klapp på axeln. Blev en promenad ner till stan och min favoritflorist. 35,- för cerise rosa tulpaner blev resultatet som numera pryder hyllan i vardagsrummet. Som jag LÄNGTAR efter värme nu. Drömmer om krispiga tulpaner, långklänningar, vita Converse, lite sol på näsan och glada färger. Tror våren 2010 blir färgglad. Tittade in hos HM idag och klickade hem tröjor till L. Blev fem fina i grönt, turkost, orange, marint och grått plus lite annan bas till både honom och mig. Dessa ting tycks alltid vara slutsålda då jag tänk handla så i år är jag ute i god tid. Då termometern visar - 10 grader är det inte många som handlar vårkläder ;)

Om en timme är det dags för eviga projktet tvätt här hemma och sedan tid att hämta mitt hjärta på dagis. Tills dess ska jag smälta lunchen med härlig inspration från Plaza Interiör som fick följa med hem från tidningshyllan idag. Kunde inte låta bli då jag såg det härliga omslaget i ROSA!


Kommentarer
Postat av: emelie&hugo

Jag passade också på att shoppa VÅRkläder hos H&M! Längtar ihjäl till det gröna å liiite varmare.



Var ju tvungen att tipsa om min favvoblogg :-). Kul att fler kikar in!



Vad glad jag blir av dina bilder - ska också shoppa tulipaner påväg hem!



kram på dig/er och trevlig helg

//Yours truly, emelie

2010-01-08 @ 13:14:44
Postat av: Emma

Åh fasen va kul att handla vårkläder! Jag har hört talas om nån ny kollektion hos hm som heter typ garden kollektion, är lite sugen på den!!! (Och nu kanske du märker att jag har liiite för mycket eftersom jag inte ens letat upp den kollektionen, man ba HALÅÅÅÅÅÅÅ)



Jonas sa att du ringt igår men då jag var hemma från jobbet kändes det för sent att ringa... Vet inte ritkigt när vi hinns planera in en telefondejt, vilka jäkla liv vi har du och jag!! Kanske nån dag nästa vecka för visst skulle du inte jobba på ett tag? Förresten, kommer du ihåg att vi snackade om att byta liv ett tag, jag tar jobbsökande och Liam ett tag och du tar mitt skit. Jag är mycket villig att byta NU! ;)



Saknar dig, förlåt för att jag är världens sämsta vän som aldrig hör av mig och är trist att prata med. Jättemånga kramar till dig, puss å kram!

2010-01-08 @ 19:33:56
URL: http://lillaemmasdagbok.com
Postat av: Dinka

En ny läsare till som har hittat till din fina blogg!

Vad ljust och fint ni har det hemma.Ser att du har en Tripp trapp stol,den är sååå fin.Har själv beställt en vit till vår dotter som jag vänta på att den ska levereras.



Kram!

2010-01-09 @ 18:13:46
URL: http://www.sannaboke.blogspot.com
Postat av: Åsa

Hej!

Hittade din blogg just via prinsessans blogg. Tycker din blogg verkar jättemysig och lilleman är hur gullig som helst. Har själv två små 1,5 år och 3,5år. Gillar att läsa om personer i samma situation!

kram Åsa

2010-01-10 @ 11:16:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0