Gummistövlar







Igår var jag TRÖTT efter jobb och eftersom jag även styrt upp/ställt till ;) med några få projekt här hemma under tiden mamma är på besök/till hjälp var det de kvällen gick åt till. Flytta ut ting ur köket och flytta ut ting till köket. Exakt vad det är vi pysslar med har jag tänkt visa när allting/det mesta blivit klart. Detta blev lite större än vad jag räknat med. Jag är skyldig A många helger på golfbanan nu. Tur han iallafall slipper hjälpa till. Just nu slipas och målas det ute i kök av mamma/mormor som kom med tåget från Stockolm idag. Ingen är gladare än vi för lite hjälp här hemma. Blir ofta så när mamma är på besök. Vi ska "bara" laga den maten eller sy ett liiitet ting eller måla världens "enklaste" så slutar det med storslagna ting. Tur slutresultatet alltid blir fint. Lite förändring gör mig HAPPY och nu inför våren vill jag ändra allt. I år känner jag för nystart mer än någonsing. Nu jäklar i det ska vi nå de där målen.

Nystart var det även för mina nya jeans (som jag fann i en storlek större!). Känns roligare att gå till jobb i nya kläder. Farligt för plånboken blir det dock då så många vårkläder är VILL HA. Något jag är glad att jag har är mina gummistövlar från Ilse Jacobssen. Mina fötter har bott i dem sedan julafton. De är lite av en ny kärlek. Idag var de tom med på jobb. Mina tygstövlar blev hemma på grund av snöslask. Trivdes dock utmärkt att även arbeta i mina stövlar så de åker nog på imorgon också. För att sluta med mitt totalt materialistiska blogginlägg avslutar jag med att jag trots kortare dagar är lite sliten efter mina första jobbdagar. Det tar på krafterna när inte allt är på rutin men snart är jag på det igen. Nu ska jag se Halv Åtta Hos Mig på Play och efter Familjen Annorlunda blir det SOVA. Imorgon öppnar jag!


Kommentarer
Postat av: Erika

ooh de är SÅ snygga de där stövlarna! var gärna med i min tävling som pågår just nu där man kan vinna mellanmåls/sporytprodukter av ett värde mellan 700-850.- vettja =)



2010-01-21 @ 23:48:57
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0