Svalor











Även om jag spenderat hela denna dagen på jobb är livet just nu bara härligt. Vaknar varje dag utan ångest och känner mig lycklig över att vara jag. Denna sommaren är jag nöjd över den jag är. Visst finns det ting som skulle kunna föbättras men nu lever vi här och nu.

Under en lång period har jag antingen varit tjugo kilo plus eller tio kilo minus än där jag är idag. Inget i garderoben har passat. Tanken var att då när jag blir smal igen då ska jag men så sakta har jag insett att det är svårt att gå ner när man är relativt nöjd över där man är. Detta har lett till att jag har lidit av konstant klädnojja. Aldrig något som passat. Tidigare i våras lämnade jag allt till klädinsamling. Kvar låg några stakars baslinnen, underkläder och strumpor. Knappt det ens. För att slippa tårar varje dag bad min man mig att handla en garderob som passar mig nu. Idag öppnar jag garderoben och väljer bland plagg jag kan bära nu. Det är en härlig känsla. Idag blev det ett linne från Gina med svalor.

Även mannen har fått lite nytt här hemma. Han är så attans dålig på att köpa nya kläder till sig att jag slog slag i saken och införskaffade skärp, shorts och skor. En början till ny sommargarderob som nu har gjort stor nytta.

Efter jobb inledde jag kvällen med SPA. Nu luktar jag härligt gott i soffan men har inte kommit så mycket längre. Hade stora planer för kvällen men jag tror jag blir här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0