Hem







I tanken bor vi i ett hus. Kanske en bit ut på landet. Där vi vaknar till lugn utanför fönstret, barn som springer på gården och en trädgård fylld av blomster. Precis så var och fortfarande kanske är planen men livet har inte tagit oss dit. Istället njuter vi av att bo i staden. Nära till butiker, jobb och park. Vårt första hem tillsammans som vi ännu inte är redo att lämna. Där vi känner personalen på Konsum, brevbäraren och våra underbara grannar. Dit där vi lämnade som två och kom hem som tre. Där där vi vaknar på morgonen och somnar på kvällen. Vårt hem som jag har svårt att tänka mig att byta ut mot något annat för det är precis som det ska vara. Ett hem fyllt av liv och kärlek.

Ibland ser jag i inredningstidningar och får lust till ett stilrent hem utan massor av ting men då jag försöker rensa bort försviner själen. Anledningen varför det just är så intressant att se in hos andra är för att hemmet speglar just de personer som lever där och faktiskt hoppas jag på lite mer mänskliga inredningsrepotage framöver om inte får ni iallafall inte se något tomt hem hemma på våran gata för vi har precis blivit ägare till ytterligare en medlem i familjen. Kunde inte låta bli då jag passerade fönstret vid stationen igår. Kuddar är en av mina stora passioner här i livet. De ska vara många och matchande i samma färgskala. Hos oss skänker det hemmet värme.

Nu är det dags att starta denna dagen. Fastnat här vid datorn men nu är det tid att stryka gårdagens tvätt, städa upp lite här hemma och ordna med lite mat innan jag stänger butiken för denna dagen!


Kommentarer
Postat av: Emma

Åh vad fina kuddarna va!!!!!



Du förresten, jag var ju helt säker på att du hade så man måste godkänna kommentarer här, haha. Appropå tidigare inlägg.... ;) jaja.



Nu finns bilder på en galet sliten gudmor i bloggen. lilla Liam, lova gudmor att inte drömma mardrömmar efter att du ser det spöket, ok???? :D



Jag älskar dig min söstra!!!! Puss

2010-05-18 @ 21:57:55
URL: http://lillaemmasdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0