Husmor







Tiden springer iväg. Idag är det mors dag och jag har fått fina blomster och en tur till IKEA när tid ges. Det behövs fyllas upp med ljus här hemma samt en del andra ting som tagit slut eller gått sönder. Viktigast är dock att jag fått en dag fylld av KÄRLEK. Tack mina finaste. Jag älskar er.

I torsdags ordnade jag upp de sista här hemma. Därefter tog jag mig ner till stan för några mindre ärenden som slutade i tyg till soffkuddar, pyjamas till Liam och kläder till A. Vid lunch möte jag upp Linn och Leia hos Herr Bloom. Köpte med mig underbara rosa rosor som stod på bordet medan vi myste hemma på våran gata med kyckling tortillias. Eftermiddagen spenderades tillsammans med mina killar med en varsin mjukglass vid havet och kvällen i soffan framför Play.

Fredagen spenderades med ett extrapass på jobb som avlöstes med lite fix här hemma innan vi fick finbesök av min pappa och lillebror. Tacos blev den enkla middagen och kvällen blev sen. Både pappa och bror fick en genomgång av samtliga leksaker. Det tutades, pusslades och byggdes långt in på natten.

Lördagen började med fotbollsturnernering i parken mellan samtliga. Liam var störtförtjust och även här fick morfar och morbror en tur kring parkens alla nöjen. Då vi matat ankorna vände vi hemmåt för lunch och medan Liam sov en stund med sin pappa, städade jag undan och resterande for till bygghandeln för material till helgens projekt. Eftermiddagen spenderades med bygg, lördagsgodis och något så enkelt som Vespas hämtpizza. Jag somnade under nattning och väcktes av pappa för att säga hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0