Det Var En Gång







Hoppsan SÅ trött jag är efter en helg på jobb. Minns en tid då jag kom hem, tog en lång varm/kall dusch för att slå mig ner i soffan med något färdig till middag. Idag ser vår vardag inte riktigt ut så. MYCKET förändras efter barn. Även om man aldrig kan föreställa sig det. Kanske mer för vissa än andra MEN de flesta kommer nog inte undan tidiga mornar, trots och lite fler måsten. Visst känner jag att jag hinner med samma som tidigare. Kanske mer eftersom jag blivit sjukligt effektiv av att bli förälder men ibland får jag bara lust att vara den som ligger på golvet och skriker.

Nu är fyra dagar avklarade på jobb även om jag inte riktigt står för det där med avklarade för jag tycker det är roligt varje dag. Faktiskt men ändå så räknar jag såklart ner till torsdag då jag har ledig dag. Det bästa med att jobba som jag gör är att jag har helgkänsla under helgen för att sedan få det snabbt igen för när ni har...

Torsdag har jag måndag (utan måndags ångest)
Fredag har jag måndag (dock med fredagsmys)
Lördag har jag måndag (fast med lördagsgodis)
Söndag har jag tisdag (fast med söndagsmiddag)
Måndag har jag onsdag (då "alla" andra har måndagsångest)
Tisdag har jag torsdag (bara en dag till ledigt)
Onsdag har jag FREDAG (fast alla andra måste gå till jobb.)

Lyxigt värre dessutom arbetar jag inte alltid såhär. Varannan vecka har jag mer "Svensson" liv med ledig helg. Det bästa av det mesta helt enkelt.

Nu funderar jag på om jag ska bli i soffan eller slå in lite paketer och ordna med annat fix i köket. Ska iallafall krypa ner tidigt i sängen ikväll med nya Residence men först Ensam Mamma Söker. Tidig morgon imorgon. Då är det onsdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0