Gå på pottan





Lindex


Polarn och Pyret







En annan sak jag gjort idag är att handla underkläder till Liam. Nu har vår stora kille nämligen slutat med blöja både på dagis och hemma. Vi har precis som med allting annat låtit det komma i precis den takt som passat Liam vilket lett till att han nu kan gå torr och säga till när det är tid. Att gå på pottan är något positivt. Vi kommer även i fortsättningen låta honom fortsätta använda blöja om han känner sig osäker men precis som Liam sa idag är han nu verkligen en "liten stor kille!"

Dock har jag en fråga till alla er föräldrar där ute. Vi köpte ju för länge sedan en Babybjörn potta med rygg men den känns plötsligt för liten. På dagis har barnen en egen liten toalett. Är det tid att börja med ett extra tillägg på vår egen toalett eller ska man köpa något mellanting?


Kommentarer
Postat av: emelie&hugo + lillan i magen

Härligt att han är torr! Hugo med, förutom då han ska göra nr.2. Vi kör fortfarande med höga-ryggen-pottan hemma, men på dagis vill han gå på mini-toaletten. jag skulle satsa på en billig potta från ikea som extra och sedan sådan där toaring!



Kram kram,

emelie utan bebis....

2010-11-27 @ 08:58:29
Postat av: Linnéa

Jag hade satsat på en toa ring. Många kör ju toaring från början för att barnen inte vill gå på pottan. Jag hade kört på toaringen, funderar faktiskt på att köpa en själv då Ella intresserar sig mer och mer för toan eftersom vi sitter på den :-) Igår gick Ella för första gången in på toa satte sig på pottan och kissade och bajsade, kom sedan ut till mig och sa att hon kissat på pottan...ha ha ha söta unge...kladdigt värre, men hela grejen var ju att hon gjorde det själv så det hade jag överseende med :-)

2010-11-27 @ 11:23:12
Postat av: Jenny N

Vi har kört baby björns toa ring. den sitter stabilt på toastolen, justerbar. Hade även en annan men den ville barnen itne direkt sitta på eftersom den "kasade" lite. Mormor fick allt oxå köpa en bb ring att ha när barnbarnen kom på besök;-) Store M ville typ inte använda potta utan var mer inne på toastolen, till dagis förtret, ALLA de andra använde ju potta när de var små(inann de hade fått liten toastol).Grattis till en Liten STOR Liam:-)

ps. om ni kör förbi ett ica maxi så har de haft både"billiga" och bra boxer kalsonger där. (även trosor) som vi har gillat här hemma. Man behöve rju nåra stycke, framförallt i början;-) Advents kram till er alla 3 från oss i Eslöv!

2010-11-27 @ 15:28:04
Postat av: Anonym

Vi har kört pottan + att han står och kissar på toan har en sån dära babybjörn pall. Pottan springer iväg själv och kissar på så där behöver vi inte hjälpa till. Vi har ockspen sits till toan för där vill han bajsa.

Så skönt när dom blir bljöfria, stora killar:)

Sebbe har varit blöjfri sen i sommras och det har funkar jätte bra :)Han har blöja på natten bara.

2010-11-27 @ 22:09:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0