Högtider

Försöker tänka på något annat än trist sjuka. Som jag tidigare skrivit går tiden väldigt snabbt nu. Snart är vi inne i december. En månad med många tillfällen då det krävs en lite festligare klädstil. Alltid samma problem när jag ska göra något lite festligare än vardag, lek eller jobb.
Vad ska jag ha på mig?



Det är speciellt tre tillfällen då jag behöver något att ta på mig. Julfesten med jobb, julafton och nyår. Eftersom jag avskyr att handla kläder för bara ett tillfället och jag väntar på stundande bonuschekar från HM tänkte jag eventuellt satsa på en klassisk svart kavaj.

Till julfesten blir det kavaj + paljettkjol (beställt från Nelly) + tight linne (ska inhandlas) + strumpbyxor + "Chanel"ballerinas. En liten partyväska fattas.




På julafton tänkte jag mig lite mer mysig outfit med kavaj + söt top från HM med sidenband + svart midjekjol + strumpbyxor.


Nyår med kavaj + tight top (ska inhandlas) paljettkjol (Nelly) + skärp med rosett HM + strumpbyxor.

Man kan kanske tycka att jag som arbetar i butik borde ha garderoben fylld av kläder. Sanningen är en annan. Där ryms mest arbetskläder som går på sista valsen, en del vardagsplagg som jag bär på fritiden och eventuellt något lite mer klätt. Efter att plusat 20 kilo under graviditet och sedan minskat samt nu ökat igen har jag tappat bort mig lite i stildjungeln. Dock känner jag att det är ett perfekt utgångsläge att satsa på en lite mer vuxen stil. Klassiskt. Har redan satt startskottet med två vackra ting.


Mobilfodral från Gina.


Väska från Modekungen.


I år har jag lovat mig själv att vara ute i tid. Ni kanske minns förra året då jag stressade runt dagen innan då det jag beställt inte kommit fram eftersom det var slut på lager. Till slut ringde jag runt och fick tag i toppen i butik dock i en annan färg än jag önskat från början. Sen lyckades mannen min tappa bilnyckeln och i bagaget fanns såklart min tilltänkta klädsel vilket resulterade i att vi spenderande förmiddagen av julafton på köpcentra. Fy. Det vill jag helst slippa göra om igen. På julafton ska man mysa hemma med familjen!



Kommentarer
Postat av: Linnéa

Oh vi måste träffas och planera nyår!!! Saknar dig! Kram

2010-11-06 @ 20:07:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0