Vita Vackra Vinter


Under natten har snön fallit över våran gata här hemma i stan och vi vaknade till ett vitt vinterland. Älskling fick brått att få vinterdäcken på bilen. Själv stannade jag i sängen av ren utmattning. Utan detaljer så har den senaste tiden tagit hårdare på mig än vad jag själv trott.



Efter lugn morgon här hemma promenerade jag i full snöyra ner till stan för att handla de sista (!) julklapparna. Sedan vart det snabt hem igen för en tur i tvättstugan, lunch och städ. Måste verkligen tipsa er att handla denna doftspray från Clean. Trots "fuskstäd" idag luktar vårt hem som att det precis fått sig en riktig omgång. 

 

Vid fyra kom Linn med sötaste Leia på besök. Linn fyllde år tidigare i veckan och självklart ska världens finaste vän skämmas bort. I prinsesspaketen ligger en ljusslinga med blomster och lite mammalyx i form av duschcreme och lotion. Vid fem kom även mannen i familjen och gjorde oss sällskap. Blev enkel bjudmiddag från Vespa. Varför krångla till det? Vi har myst i massor och en stund med finaste vännerna var som balsam för själen. Precis vad jag behövde idag!


Kommentarer
Postat av: emelie&hugo + lillan i magen

Å, den doftsprayen vill ja ha! Var kan jag köpa den (Åhlens?)?



kram,

emelie

2010-11-26 @ 13:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0