Är ni kvar?








Förlåt för min ytterst kassa uppdatering. Tiden har bara sprungit förbi och jag kom av mig helt enkelt. Nu kommer dock en kortare uppdatering.


Det har verkligen inte skett något speciellt på senaste. Vår vackra vardag som vi älskar fortsätter. Tyvärr har Liam varit sjuk mycket i oktober. Får såkallad en dagars feber och är hostig men efter två dagar hemma är han bra igen. Själv har jag upplevt något liknande de sista veckorna. Känner mig dålig en eller två dagar sedan bra igen. Konstigt?

Iallafall idag är Liam frisk och på dagis igen medan jag får lite efterlängtad vila. Har haft stark huvudvärk här på morgonen så när killarna kom iväg imorse återvände jag till sängen. Nu har jag sovit några timmars välbehövlig sömn, startat på Katerina Janouch andra bok Systerskap i en serie av tre och nu lyckats förflytta mig till soffan för en stund med senaste Sköna Hem som trillade in i brevlådan i förmiddags.

När lill vilden kommer hem blir det tidig middag. Har i min lilla dimma helt glömmt av att äta något annat än frukost idag!


Kommentarer
Postat av: Jenny N

hej! Trist med sjuka, men härligt med en underbar vardag!

Tänkte bara berätta om en pojke på M´s dagis som tydligen oxå varit sjuk nån/nåra dagar o sen bra igen för att upprepa sjukan efetr nåra dagar. Tillsist var det en läkare som sa att de finns en "ny" sorts halsfluss som inte visar sig m prickar i halsen, utan bara med test. Kanske kan va värt o kolla om de fortsätter e ju inte roligt m sjuka barn:-( Sen måste vi verkligen at o träffas nån dag:-) Kram

2010-10-28 @ 15:10:05
Postat av: Anonym

Såklart jag är kvar! Har kikat in varje dag :-). Läser också Janouch nu - hittebarnet.



kram kram

2010-10-28 @ 20:57:04
Postat av: Emma

Ja det ä rklart jag är kvar! :) är bara sjukt dålig på att kommentera!!!!



ja jag syftade på gina i jakan och DÄR är det låg medelålder kan jag lova! (och så har dom ju sån där dunkadunkamusik, hahaha)



Hoppas huvudvärken går över snart, puss!

2010-10-28 @ 21:29:18
URL: http://lillaemmasdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0