Sussar Snart Sött



Lyckades tona håret själv för några veckor sedan. Tror jag betala 69,- för hela kalaset och fint blev det också.



Rustas ljusslingor 39,-



Ramlade in i brevlådan tidigare i veckan.

Idag stod jobb på schemat igen. Liam började morgonen med att säga "Hemma mamma idag. Jag e lite sjuk." för att sedan låsas dra upp snor i lilla näsan. Tror liten har förstått knepet för att få vara hemma och mysa med mamma ;) dock blev det inget VAB idag och Liam vart glad igen så fort han fick träffa alla kompisarna på dagis. De är ju trots allt lite roligare att leka med än en tradig mamma.

Även jag tyckte det var skönt att komma ut igen efter flera dygn i sjukstugan. Inte blev det sämre av att världens bästa chef kom och hämtade mig imorse sedan började vi dagen med en mysig Espresso frukost tillsammans. Det skrämmer mig ibland. Att jag tänkte på att börja studera. Då hade jag missat allt jag har just nu. Mitt arbete är en otrolig trygghet där jag växer som person och verkligen stor trivs varje minut. Tror det är bortskämt och något att ta vara på och känna glädje över. En annan fördel med mitt arbete är att jag får vara omgiven av vackra ting. På lunchen hann jag inom HM för att handla fingervantar till duktiga mannen min som börjat springa varje kväll. Fann de sötaste 2 packet med ett par vanliga svarta och ett par med söta rosetter. Gissa vem som får vilket par? ;)

Kvällen har spenderats mestandels i hemmets hjärta där A lagat mat till oss medan jag och Liam höll sällskap. Efter herren i huset diskat och jag badat barn var det tid för nattning och vi somnade såklart alla tre. Jag vaknade i tid till Idol men A verkar inte vilja upp. Här lyser iallafall ljuslingorna, nya Plaza Interör blir mitt sällskap innan natten och imorgon är det lördag!



Kommentarer
Postat av: Emma och lilla vilden i magen

ÄLSKA rustas slingor. Blev så jäkla glad när jag kom in där igår och såg att dom har kvar dom i år också!!!!!!!! Funderar på att ha en runt varje möbel här hemma.... Lite too much kanske men vafan, haha!!!

2010-10-30 @ 19:41:36
URL: http://lillaemmasdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0