Kreativ







Bilder från förra söndagen. Då en aktiv familj. Pappan spelade golftävling på dagen och vi ägnade oss åt att måla, pärla och leka med bilarna. Efter lunch och vila tog vi bilen till ett naturreservat i närheten där tittade vi efter fisk i dammar och lekte att arga tjuren jagade oss i kohagen.

Denna helg är vi inte lika kreativa. I fredags gick jag hem från jobb med feberfrossa och ont i hela kroppen. Har stannat hemma lördag och söndag för att kurera mig. Igår låg jag hela dagen, pressade Alvedon och levde på hoppet om att jag ska bli frisk snart. Därav känns det bra att jag vaknade feberfri denna morgon. Har verken tid eller råd att vara sjuk men det var välan ganska väntat med tanke på alla baciller från dagis och socialt jobb därer eller mindre alla verkar vara med höstförkylning.

Uppdateringen här är har verkligen inte varit den bästa. Utöver sjuka har denna vecka har varit upptagen med super mysigt besök av mormor och jobb. Liam har varit med mormor i parken, matat ankorna och bakat bullar. Vi är lyckligt lottade som har våra underbara föräldrar som tar sig tid för sitt barnbarn. Det betyder så mycket. TACK mamma för dessa dagar.

Märker att min text är osammanhängande. Jag är både trött och sjuklig. Ni får ursäkta. Får hoppas jag lyckas skriva rätt på röstlappen idag. Ja för om röstlokalen ligger fem fotsteg från hemmet har jag välan ingen ursäkt för att låta bli att rösta även om jag inte är speciellt insatt känns det viktigt. Har sett över de viktigaste frågorna och äntligen bestämmt mig. Är ingen som talar om politik men mitt största dilemma har varit om jag ska rösta utifrån vår situation eller hur jag skulle önska det vore om jag hamnade illa i en annan. Hur tänker ni?


Kommentarer
Postat av: emelie&hugo + lillan i magen

Jag röstar helt till vår fördel! Just nu befinner jag mig HÄR och jag vill det HÄR - jag följer mitt hjärta och hjärna (så gott det går) OCH hoppas att det blir rätt.



Kram på dig och KRYA på dig,

emelie

2010-09-19 @ 08:12:31
Postat av: Linnéa

Jag tänker på ur jag vill ha det de närmsta 4 åren eftersom det är så lång en mandatperiod är, vem vill jag ska styra Sverige? Vad vill jag? Vad behöver jag, vad gör jag dessa åren? Tror att man måste tänka ur vilken situation man har...och med hjärtat!! Kram

2010-09-19 @ 10:26:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0