SemesterVeckaTre

Första dagen på sista semester veckan. Vi har vänt på dygnet. Somnar sent och vaknar desto senare. Frukost blir till lunch och middag dukas när solen gått ner. Dagen är vår att ta vara på. Hela världen är vår. Godmorgon mina älsklingar. Nu tar vi vara på tiden.







Nyvaket barn i pyjamas. Värme, leenden och kramar. Vad ska vi göra idag? En dusch. Sedan iväg. På äventyr. Vi tre tillsammans.
















En promenad längst Åhus strand. En glass. Stunder av sol. Doften av hav. Sommar. Tama ekorrar. Någon som badar i iskallt vatten. Blickar ut över havet. Antagligen har vi redan upplevt sommarens sista dopp.







Mini golf. Spänd förväntan. Liam först. Sedan jag och sist mannen. A för protokoll. Liam slår 2,2,2 och en 1 i rad. Stolta föräldrar. En mamma med dålig koncentration. A vinner. Självklart. När vi rullar därifrån faller regnet.







Det blir mycket lek på tomten. Ger hästarna morötter. Kvällssolen lyser. Snart blir det grillat till middag. En stund på trappen med en tidning.



Vår dator bestämde sig slutligen för att lämna oss. Vi hämtar in Posten i hopp om kontakt med omvärlden. Resultatet blir en tur till Kristianstad. Expert. Ny dator ordnad. Snart är allt som vanligt igen. Inte riktigt än. Några dagar kvar.







På Cafe Annorlunda får man lov att äta hur mycket fikabröd man vill. Kalorier i massor. En hel kanna kaffe. Jordgubbsaft. Getingar som surrar.







Lek i Nationalparken Stens Huvud. Kastar stenar i havet. Springer i laburint. Blöta fötter. Nya upptäckter. Vi tre hand i hand. Föralltid.











Steker pannkakor tillsammans. Precis som Pettson och Findus. Fast de gjorde tårta. Ett krossat ägg. Massor med sylt och socker. Ett glas kall mjölk. En lite ledsen L. Vill ut och leka. Njuta livet. Först mat älsklingen.



Mannen kommer hem från timmar i skogen med resultat. Det blir kantarellsmörgås sent på natten. Doftar sensommar. Allt tycks ge oss tecken på att sommaren snart äro till ända.



Tar oss tid att bara vara. Leker med bilar, lego och ser på film. Kommer sakna dessa stunderna tillsammans med dig. I vardagen är de så få. Värdefulla.








Glassbåten. Ett sista farväl. Nu ses vi antagligen inte förrän nästa sommar igen. Då vill vi uppleva den preciiis som denna.



Dagen D är kommen. Vi lämnar landet för stan. Först firar vi med god middag. Laddar. Sommarkläder ska stuvas undan. Plats för en varmare garderob. Vill inte riktigt ännu. Tur vi har ytterligare några dagar att landa hemma innan det är tid. Tillbaka till verkligheten. Vi ses hemma igen ikväll mina älsklingar. Under tiden bär jag med mig. I mitt hjärta. Dessa tre fantastiska veckorna. Tillsammans med er. Mina 2. Min familj!


Kommentarer
Postat av: Mamma och mormor

Så fina bilder och det verkar som om ni haft en härlig semester. Ni har Laddat era batterier inför den stundande hösten. Det kan vara bra i höstmörkret. Kramis

2011-08-22 @ 10:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0