Höst som i Host

Lite mer än första arbetsveckan efter semestern är gången. Höstvindarna blåser utanför fönstret och regnet öser ner. Borta är solen, ljumma sommarkvällar och fiskmåsars skri. En ny termin har startat. Vi rustar inför vintern.  Åter till verkligheten. Till våra kamrater. Sommaren 2011 är ett minne blott. Lycklig över att fått njuta den tillsammans med er.



Trött och sliten mama. Tokigt hur vardagen kan kännas så främmande efter bara några veckor. Ur rutin. Ännu mer märkligt att allt känns precis som vanligt efter bara några dagar. Framtiden ligger framför oss. Förändringar kommer att ske. Just nu vill jag stanna här. Med er. Mitt liv är där jag vill att det ska vara. Inte som alla andra men precis som alla andra.



Det är underbart att komma hem igen efter flera veckor på väg. Att sova i sin egen säng. Vår säng. Bara vara.  Brukar alltid ha långa listor inför hösten. Ting som ska ordnas. I år har jag antingen förberett oss väl, dragit ner på mina krav eller helt enkelt glömmt av de mesta. Mannen min är glad att inga stora projekt i hemmet är planen.



Dock kan jag inte låta bli. Det kliar i mina kreativa fingrar. På en lagom nivå. Det är en konst att lyckas se det vackra i det trista grå. Hösten är dock den årstid som jag gillar allra mest. Precis som detta hörn i vårt hem. De ger mig ett lugn.



Mitt senaste stileben.



Jag är barnsligt förtjust i den här träapan.



Ljus från HM.



Personlig tavla med platser i mitt hjärta.



Inom snarast skulle jag behöva tvätta och städa här hemma. Det finns ingen ork kvar. Har en förkyklning i kroppen som gör mig matt.



Idag blir det bara vila.



Imorgon ska jag ta tag i mitt liv igen. Blir en tur till frisören och en eftermiddag med tvätt och städ. Kanske orkar jag med en lunch tillsammans med en saknad vän!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0