Under

Medan ni andra spenderar tid på stan med att se över julsortimentet av diverse ser jag efter amnings bh:ar. Eller jag kunde helt enkelt inte låta bli eftersom jag leeeetttttat efter en bra bh för mig sen min graviditet med L. Jag avskyr nämligen de tunna sakerna som har samma effekt som en genomskinlig t-shirt utan en bh under. Ger minimalt med stöd eller push. Bröna hänger ut i naturliga former om jag säger så. Och jag vet det finns de som gillart MEN jag gör det inte. Eftersom jag kommer försöka amma även denna gång kunde jag inte motstå när HM fått in en ny (?) amningsbh med lite starkare kupa. No more hängtuttar.







Tänk den där med ett par fylliga amningsbröst i! ;)


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Jag förstår dig helt och hållet! (jag har också haft svårt för dom tunna bharna nu med amningstuttar)

Har du testa Triumphs bhar? Kanske lite dyra, men SUPER! Jag älskar dom. Och fastän dom är tunna får man riktigt bra stöd. Jag har 85E, normalt 80C och jag är super nöjd. Jag har amningsinlägg under, varje dag. Köpte min på NK men dom säljs ju lite överallt :)



kram!

2011-12-19 @ 20:58:41
URL: http://linneaturner.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jag brukar de från Lindex som är lite mer tjocka och vadderade, finns inte de kvar kanske förresten? Sist jag var där hittade jag nog bara ett par såna där tunna som du beskriver, när jag tänker efter. Köpte det då eftersom jag var i lite stress och verkligen behövde och de är sköna men OJ så ofina tuttar man får. Jag ska ut och shoppa "tjockare" amnings-BH så fort det stabiliserar sig litegrann här hemma med nya bebban, just nu sitter jag mest i soffan och just det - maratonammar ;-)

Ska kolla in den nya du hittat från HM, ser fin och bra ut!

2011-12-20 @ 15:32:22
URL: http://jempie.se
Postat av: Jennie

brukar HA ska det ju stå ;)

2011-12-20 @ 15:32:52
URL: http://jempie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0