Jobb



Mamma utan mycket till sömn inatt heller MEN idag stod jobb "möte" på schemat vilket gjorde det enkelt att finna motivation till att klä sig i annat än mjukis.



Idag helt klädd i HM.



Liten har varit feberfri idag och pricken på hakan försvunnen (?) dock har ett annat rött märke hamnat på kinden men OM det nu är koppor blir det väl kvar mer än ett dygn?



Blev kvar lite längre än tänkt på jobb. Det var underbart att komma ut och träffa kollegor jag saknar. Om en vecka är jag tillbaka. Nu ska jag försöka vila för att läka sen är det startskott mot vår och sommar. Än så länge känns februari rätt så trisst.



Liam som sovit timmar med sin pappa idag (helt okey när man är sjuk) var en liten piggelin kille ikväll. Inte mycket till egentid för mamman och pappan. Nu är det tid att försöka sova men innan dess en stund med nya Family Living som kom med Post idag!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja men gör det Mikis, läs en bok! Eller en tidning kanske?! Sen har du ju bloggarna :) Men du, här är de bloggarna jag brukar läsa:



http://nyheter24.se/modette/angelicablick/

http://stureplan.se/bloggar/michaela

http://columbine.freshnet.se/

http://nyheter24.se/tyras

(en kompis till mig) http://www.improveme.se/misan

(heeeeeeeeeeeej) http://blogg.amelia.se/maria-montazami/

(också dottern, haha) http://carolinesmode.com/hanna/

http://stureplan.se/bloggar/hibbs

http://absolutboston.se/

http://www.spj-live.com/

http://shecitys.se/



Det är säkert samma som du läser, men om det nu mot förmodan skulle vara så att du hittar en ny favorit så kan du lusläsa den! Yay! Puss!

2011-02-11 @ 23:21:41
URL: http://ausas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0