1 av 5

Klockan 06.00 steg jag upp ur varma sköna sängen för att lite snabbt hoppa in och ut ur duschen ur innan små trippande steg hördes från sovrummet och jag fick sällskap till frukosten av min underbara L. Var riktigt effektiv redan innan jobb. Sorterade tre IKEA kassar med tvätt, slängde ut soporna och pantade burkarna som välde ut ur skrubben. 9.00 var jag på jobb. 17.00 Tackade jag för dagen. Tog bussen hem. Handlade på vägen. Vi fixade middag. Till mig favorit i repris. Lax från igår. Diskade. Hämtade upp den sista tvätten. Städade ur bilen. Strök resterande del av tvätten. Ordna upp oredan i vardagsrummet och nattade barn. Tog en dusch. Satte mig i soffan. 21.30 äntligen liiiite tid för bara mig MEN jag klagar inte jag har haft en BRA dag. 



Apoteket har verkligen piffat till sig på senaste. Var där idag på lunchen. Borde ha stamkort. Såg att de fått in dessa super söta flaskorna med organisk body kräm för de små. Perfekt.



Det är farligt att jobba i köpcentra. Gina har fått in vårjackan som jag köpte i svart förra året. Denna gång även i blått och beige. Tror jag måste ha denna i vår/sommar. Blått är flott.



Tänk om jag hade en sån här fin klädställning. Då hade det vart lite lättare att se vad jag behöver och inte behöver till kommande säsong. Nu ligger det mesta intryckt i en halv IKEA garderob. Lyx.



Imorgon är det "äntligen" fredag igen. Hade varit lite extra trevligt om helgen var ledig men man får mysa till det iallafall. Tror jag ska övertala mannen min att hyra denna till mig på lördag med liiite smågodis och en iskall burk Light Cola. Det är jag värd.



Nu blir det sängen med nya Plaza Interiör!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0