Mama



Denna veckan har mina killar spenderat på landet medan jag själv har varit kvar i stan och arbetat. Jag har saknat dem men att sakna är bara bra ibland. Ska inte sticka under stolen med att det under en begränsad tid är helt underbart att få njuta livet som ensam.



Jag brukar ofta beklaga mig över att jag plockar på heltid här hemma men som "singel i stan" insåg jag att jag i grunden inte är så renlig av mig. Helt plötsligt satt jag i ett hem fyllt av plock som jag inte brydde mig det minsta att ta hand om.



Innan mina två kom hem i torsdags eftermiddag var jag dock tvungen att städa bort ett gigantiskt diskberg, massor med ting över hela hemmet och en del kvarvarande tvätthögar.



Älskar ett rent och fint hem. Att gå runt och ordna är avkoppling när man har tid och ingen springer runt benen på en.



En morgon hade jag sovmorgon och det var fantastiskt att få vakna av sig självt. 3 och ett halvt år + graviditet och jag har faktiskt inte sovit utan avbrott under hela tiden.



Ordnat leksakskaos. I skrivande stund är allt utdraget på golvet igen. Precis som det ska vara.



Har säkert skrivit det förrut men det är faaarrrrlllliiiiigt att arbeta i köpcentrum vid REA. Denna vecka startade Lexington. Det gjorde ont i min lilla plånbok. Dessa stjärnor var på 1/2 priset och passar året om.



Någon har lyckats spilla tomat på min kökshandduk som inte gick bort i tvätten. Något jag inte klarar av är fläckar. Då åker kläder och dylikt i soporna direkt. Nu testar vi med en precis lika dan fast ny utan fläck.



TineK? NEEEEEEJ ett fyndfrån Coop Konsum. Perfekt att ha då vi ofta sitter på golvet i vardagsrummet då vi är flera.



Såg denna pläden från Klippans Yllefabrik i ett hemrepotage från Elin Kling och i veckan blev den vita vår.



Nu har jag vart igång och pysslat igen. Dessa fina papperskassarna har jag sparat sedan köp hos favoritbutiken Svenskt Tenn. Tyckte de blev fiiiina som tavlor.



Har inte bara hunnit med jobb, städ och sovmorgon utan har även ätit alldeles för mycket gott framför film, ätit god middag tillsammans med Åsa på Stortorget och varit en tur till IKEA som påminner mig om att jag ska ta ett varv i källaren innan jag börjar arbeta idag. Just det... jag har rensat hela källaren och äntligen ä där iordning. Nu ska jag bära ner yttligare en plastlåda kläder i för små storlekar för L som förhoppningsvis kommer till använding i framtiden.

Nu tid att sätta fart. A sitter här och ger lite mindre passande förslag på vad för text jag ska ha på min ring och L vill måla naglarna!


Kommentarer
Postat av: Emma

Vilka fina grejjer du köpt!!



Haha ja skåne ligger ju precis i närheten, det konstiga är att jag drömde inatt att vi åkte till skåne... :S

2011-07-04 @ 08:36:29
Postat av: Emma

Vilka fina grejjer du köpt!!



Ja, skåne ligger ju i stockholms med omnejd, haha. Konstigt att jag drömde inatt att vi åkte till skåne... :S



Kram!

2011-07-04 @ 08:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0