Recept På En Bra Dag



Varje dag i Liams liv är speciella för oss men vissa liiite mer än andra. Som igår tex då det var tid att gå till tandläkaren. Vi har varit där en gång tidigare men då var Liam bara ett år (?) iallafall är det inget han minns så det var lite extra spännande när tandis skickade hem brev tidigare i månaden. Tandbortstning har inte varit enkelt men något vi varit stränga på. Destu enklare har det gått från att mormor skickade "Karius och Baktus". Nu jagar vi de små trollen varje kväll utan problem MEN tyvärr är denna barnbok skriven någon gång på 80 (?) talet och är inte ur alla perspektiv särskilt pedagogisk. Liam har nämligen utvecklat en tiiidig tandläkarskräck. Efter många om och men lyckades jag dock få med mig honom till läkarhuset för att övertala honom att följa med in. Efter några minuters betänketid i väntrummet bestämde sig liten för att få det hela överstökat så vi kunde gå till leksaksbutiken sen som vi lovat. Alla tänder var där. Vita, hela och rena. Liam fick välja klistermärken. Ett för att han varit duktig hos tandläkaren och ett för att han fyllt år. En tiger och en leopard. Sedan var vi klara och promenerade hand i hand mot belöningen som efter noga övervägande mellan ett tio tal ting blev en cementblandarbil.



Mamman har också fått belöning. Jag har varit på två läkarbesök idag. Utan någon som höll mig i handen. En poncho från HM blev min.



Och ett par nya skor. Det var jag värd.



När vi kom hem var Liam så trött att han somnade direkt i stora sängen.



















På eftermiddagen bakte vi minimuffins med köpedeg men Liam använde såklart receptboken han fått av mormor i treårspresent.











Liams hörna har dekorerats med mormors andra present. Affischen Babar och luftballongerna. Dessutom har Stringhyllan kompletterats med praktiska lådor och dino står såklart högst upp på hyllan.

Igår var en fantastisk mysig dag då jag fick massvis med tid tillsammans med Liam. Det är inte varje dag de men det gör det destu mer värdefullt.

Nu är det mys med mannen i soffan.

Imorgon ärè jobb!


Kommentarer
Postat av: Linnéa Turner

SÅ jag ser fram emot mamma-dotter/mamma-son dagar med mitt kommande barn :)

Ni ser ut att ha haft en riktigt mysig dag!



Kramar!

2011-04-01 @ 08:32:29
URL: http://linneaturner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0