Jul

Tänk att en fika på stan med en god vän kan ge så mycket energi. Det är precis vad jag pysslat med idag. Ätit kaloririk frukost tillsammans med en av mina närmsta på mormors cafè. Efteråt tog vi en tur på stan där alla butiker laddat inför jul. Känns märkligt att det är så snart men jag välkomnar`t. Älskar julen. Presentpapper, snöre och sigill fick bli med hem.




Klassiskt i vitt och rött.

Väl hemma rensade jag bland posten och sorterade upp räkningarna. Suck. Vi som vill spara pengar. Kanske blir nästa månad istället. Även om vi drar ner på allt som hör julen till går det inte att komma undan att bilen vill ha nya däck, A fyller år, alla behöver gå till frisören, julkort ska skickas och L s julklappar ska inhandlas. Iallafall fick vi mycket positiva besked från mäklaren igår som ger oss trygghet i framtiden. Nu ska vi bara läga kronor i spargrisen under tiden och fundera på när, var och hur!


Kommentarer
Postat av: Jenny N

Härligt med energi o fika m shopping:-) Ni kan ju alltid bli granne med oss;-) hus till salu. lite att fixa iordning tyvärr på ett 8år gammalt hus, men fint i grund o botten.;-) Lycka till när ni tar steget o hittar drömmen. E ju skönt o få positiva besked från mäklaren så:-) Kram

2011-11-18 @ 11:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0