Julmys

När huvudet inte dunkar och världen inte snurrar då är det riktigt skönt att få saker och ting gjort. Idag vaknade jag upp utan huvudvärk för första gången sedan en vecka tillbaka. Om det är järntabletterna som hjälpt eller något annat. Oviktigt. Håll tummarna för att det här håller i sig.



Sedan jag blev gravid igen har jag varit riktigt lat. Med L i magen var jag i full gång om inte annat i tankarna dygnet runt. Denna gång har jag fallit in i någon koma. När jag kommer hem från jobb. Då sätter jag mig i soffan. Tur jag har en underbar man som inte suckar när jag ber honom om mat, disk, nattning av barn osv. Fast idag när jag bad honom hämta upp julgranen (plast) ur källaren var han inte riktigt med på noterna. "I november !?!" Nu avslöjar jag liiite för mycket men inte det färdiga resultatet. Idèn kom till mig i dagarna. Att jag i år vill ta julkort när L klär granen. Ja, om det ska hinnas ordnas med då måste de ske nu,nu, NU. Så efter dagis klädde jag och L granen medan A såg till att jalusierna var neddragna. Det är så härligt med A. Han vet exakt hur envis jag är och låter mig (oftast) hållas men vi skrattar båda gott åt alla mina påhitt. Han kallar mig ju inte "Lotta på Bråkmakaregatan" utan anledning!


Kommentarer
Postat av: Martina - Ellas mamma

2011-11-24 @ 10:26:54
URL: http://maella.blogg.se/
Postat av: Martina - Ellas mamma

Råkade skicka iväg ett inlägg utan något skrivet.



Ja, det är är ju verkligen så, man orkar inte mycket efter att man jobbat och stått i :)

2011-11-24 @ 10:43:59
URL: http://maella.blogg.se/
Postat av: Linnéa (Mickans)

Ha ha ha känner igen mig där. Jag är likadan och superglad att S tar mig för den jag är och låter mig hållas med mina galenskaper :-) KRAM

2011-11-24 @ 11:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0