IKEA

Efter lång men härlig dag på jobb. Hemma i mjukiskläderna efter dusch och mat i magen. Läser bloggar medan mannen ser på fotboll och liten sover sedan länge. Får se om jag orkar hålla mig vaken tills matchen är till ändo för att krypa ner under täcket tillsammans med A och se på "Ensam mamma söker!". Det är och har varit VÅR stund sedan länge. Vardags romantik tror jag man kan kalla det. Under tiden äter jag choklad och dricker Cola. Det är jag värd. Rekar lite inför kommande IKEA besök. Eventuellt övertalar jag en fikatörstande vän istället för att dra rundor på mannen. En liten sväng innan jul måste det iallafall bli. Måste dock erkänna att jag blivit duktigare med åren att inte dra några längre rundor. Ser alltid ut ting online och skriver lista innan.


MÅLA penslar. IKEAs barnsortiment är att rekomendera till små hemmapysslare. Blir att pricka av några julklappar till L redan här. Samma konsept hos oss som förra året. Adventskalender. Ett paket med ngt mindre varje advent i strumpan. Våra julklappar hemma på morgonen och av släkten + tomten på kvällen. Mål är att försöka hålla det på en normal nivå. HJÄLP det blir fort ting och pengar.



Hattaskar x 3 Kvarnvik


STRÅLA ljusslinga.


FEJKA mini julgran. Perfekt till barnens rum eller trapphuset.



Det enda mamman önskar sig av tomten. IKEA Stockholm Rand. Den mindre varianten. Kärlek vid första ögonkastet. Det är bara den jag vill ha i utbyte mot att jag går med på att addera fler golfklubbor och leksaker i vårt liv!


Kommentarer
Postat av: Emma

Ååååå mattan vill jag också haaaaaa, den är ju så jäkla snygg alltså!!!!



Förresten, ni har ingen gammal pop-jacka som ni vill sälja? :) och den där lekdörren som liam hade när han vR liten, var den bra (eller rolig kanke man ska säga?!) och hur stor var den? Är lite sugen på en sån men jonas tror den är ett chabrak...



Telefondejt snart? Kram!

2011-10-12 @ 22:05:38
URL: http://lillaemma1984.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0