Barnkalas

En vecka men inte en minut för sent var det äntligen tid för det efterlängtade kalaset för att fira vår nyblivna fyraåring. Det blev ett Carskalas med inslag av Spiderman och Pirater med pojkarna från dagis. Lite extra spännande var det förstås eftersom det var flera av gästerna som aldrig varit på ett kalas själva innan.



Liam har valt dekorationerna.



Dukat för de små gästerna. Här serverades en klassisk varmkorv med bröd. Dryck apelsin- eller jordgubbssaft. Efter maten öppnade Liam sina presenter. Cars, bilar och lego. Sötaste var ändå alla de små handskrivna korten med alldeles nylärda omtänksamma bokstäver från de små.



Till efterrätt. Marängsviss. Med Tomteloss. Vi kallade det glassbomb. Mycket populärt.



Efter allt för mycket socker gick vi ner i källaren för skattjakt med tipspromenad och fiskedamm. Varje liten fick godispåse med Spidermantryck innehållande bland annat partyvisselpipa, guldpeng och tatuering.



2,5 timme. Perfekt kalastid. Barnen hann med lite "fri lek" före, mellan och efter maten. Halv tre var det fem små trötta kalaskillar som promenerade hem tillsammana med sina föräldrar. Kvar var två föräldrar med en hel del städ och en mycket lycklig liten L!


Kommentarer
Postat av: Frida

Underbart!! :-)

2012-04-01 @ 20:42:35
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Jenny N

Härligt!

Vi hade 9års party ifredags kväll. Tänk så snabbt de där firandena förändras:-o från byggare bob, cars till minuten o nu filmparty. Det sköna nu är att man nu nöjjer sig med få vänner kvalitet istället för kvantitet:-) I fredags hade vi 3 grabbar som kolla på film o käka hämtmat från egenskriven meny gjord av sonen. Viktigast är ju att de älskade liven blir nöjda!

2012-04-01 @ 20:49:21
Postat av: emelie med hugo&vilma

Å, det verkar ha blivit lyckat! Håller med om att 2,5 timma räcker med lek för barnen.



kram,

emelie

2012-04-02 @ 08:16:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0