Personligt

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Igårkväll fick jag ont. Akut UV som slog till på mindre än en timme. Vi vart såklart rädda innan vi förstod att det måste handla om urin. Blod + graviditet = ingen bra kombo. Ringde sjukrådsupplysningen för svar. Eftersom det redan var kväll och jag inte hade feber var det bara att dricka litervis med vatten med citron + äta Alvedon för att sedan invänta att vårdcentralen öppnade. Har "sovit" på toaletten inatt=inte sovit alls. Tycks vara så att jag drabbas väldigt enkelt av detta som gravid. Var inte mer än några veckor sedan men då hade jag ingen smärta. Denna gången har jag kissat blod i mängder. Efter en tung natt var jag glad när jag fick komma tidigt för hjälp. Var väl ingen överaskning att det var urinvägsinfektion dock fanns där även äggvita i urinen vilket kan tyda på havandeskapsförgiftning. Det är även vanligt vid UV men för att utesluta någon fara blir det återbesök till doktorn redan imorgon.







Mjukis mamma idag.

Efter sjukbesök var det en trött mama som bäddade ner sig för några timmars välbehövlig sömn. Vaknade preciiis tung i huvudet. Detta tog den lilla sista energin jag arbetat upp. Mannen är och hämtar L för en tur till golfbanan. Själv tänker jag se några program på Play i väntan på att få i mig lite middag. E liten liten för tillfället!

Kommentarer
Postat av: Emmy

Usch! Drick tranbärsjuice!!!!!!!!



Krya på dig! Kram

2012-04-04 @ 19:46:40
URL: http://emmyt.blogg.se/
Postat av: Emma

Stackare!! Som tidigare skrivet så försök att dricka tranbärsjuice eller citronjuice regelbundet resten av graviditeten så kanske du slipper ytterligare en UVI. Inget av det är ju bevisat att det fungerar men det verkar göra det för många! Har aldrig haft det själv men det måste ju vara skitläskigt att blöda när man är gravid och det är det man är mest rädd över hela tiden.



Försök vila inatt och ta ett par alvedon även om du inte har ont just då, så du får sova inatt! Lycka till hos läkaren imorgon, hoppas äggvitan är borta då!



Kram

2012-04-04 @ 21:34:32
URL: http://lillaemma1984.blogg.se/
Postat av: Frida

Fy fy fy! Drick mycket och vila. Har också haft lite äggvita vid några tillfällen, det kan ju uppstå vid stress också. Det är ju mycket runt omkring dig minst sagt! Stor kram.

2012-04-04 @ 22:05:35
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

KRYA på dig! Stackare! Hoppas allt blir bra snart.



Stor kram!

2012-04-05 @ 07:10:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0