BloggTips

Inatt sov Törnrosan vår från niotiden igårkväll till sjutiden imorse igen i egen säng. Ooo. Kan vi hoppas att detta är en ihållande trend. För ett tag iallafall. För allt ändras ju i och med alla "perioder och utvecklingsfaser". För tillfället verkar Filippan tillfreds i livet. Gillar sin vagn, babysitter och spjälsängen (där ligger hon dock i sin Sleepyhead!). Leker med sitt babygym/akivitetsbåge och tycker om att ligga på filt. Bäst är självklart när vi pratar och sjunger.
 
Idag har vi börjat dagen med en barnvagnspromenad. Skulle egentligen gett mig ut tidigt imorse själv men det regnade "Saltkråkanregn" (Ni vet när de har filmat att de regnar och håller en vattenslang igång direkt utanför fönstren) så det fick bli en promenad tillsammans med Filippan istället. På vägen hem handlade vi lite komplitering hit hem. Nu har F fått mat och sover. Borde egentligen sluta sitta vid datorn och äta lite lunch medan jag har båda händerna fri. Får bli så. Ska bara. Tipsa er...
 
 
När jag var gravid köpte jag denna mamatidningen med vackra Frida Farhman på omslaget (syster med Sofie Farhman). Sedan dess har jag daligen läst hennes blogg och inspirerats av hennes känsla för stil, smink och vackra håruppsättningar. Dessutom bor hon helt underbar vackert och har precis fått en liten son. Behöver ni tips på vackra frisyrer klicka här för att se hur Frida gör.
 


Ett av många skönhetstips som jag fått hos Frida är denna primer och BB cremè. De får verkligen hyn att lysa och ser levande ut.
 
Vilka är era favorit bloggar ?

Kommentarer
Postat av: Zarah - mamma till två små och matte till mops

Men å så skönt!! :) Kramar

Svar: Jaaa verkligen räddningen när man är upptagen med två små vildar hela dagarna!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-08-30 @ 22:09:43
URL: http://zaraholine.blogspot.se
Postat av: Renata

Tack för bloggtips, det gillar jag =)

Det var verkligen jätteroligt att träffa er idag! Jag hör absolut av mig!

Kram till er

Svar: Ja ibland "fastnar" man i dem man läser och letar inte nya fast att livet ändras och det ibland kan vara nyttigt att söka runt lite.
Detsamma. Lite konstigt känns det allt. Att möta ngn som "känner" mig fast vi inte känner varandra. Ja du förstår vad jag menar eftersom du med har blogg.

Bara skicka ett sms. Denna veckan har vi rätt mycket men i nästa träffas vi gärna på en promenad. Vart brukar ni gå? KRAMAR M!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-08-31 @ 22:01:24
URL: http://renatas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0