Hej O Hå Jobba På

O hoj vad vi är trötta nu. Vill verkligen skära ned på tempot nu och tror det blir lite enklare efter dopet. Idag har jag vart fall storstädat här hemma för en härlig nystarts känsla inför hösten när vi kommer hem nästa vecka. Älskar när allt är kliniskt rent. Detr är en sjukdom. Jag vet. Dock är jag mkt bätte nu än förr på att skippa ett "rent helvete" och istället leva livet tillsammans med lite skit i hörnorna. Vidare har vi hämtat paket på Posten, lämnat låneböcker på biblioteket, fikat hos g. farfar, A o L varit på golfbanan, jag har vilat med F, tvättat, lagat middag, vikt tvätt och nattat barn. Puh. Sånt här är ganska trisst att läsa om. Lite stressande faktiskt. Så jag sätter punkt för den här dagen med några bilder på vår prinsessa på gymmet och EMMA(Stockholm) Filippans dress. Så skulle våra sessor allttid varit klädda för någa år sedan ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liten trött prinsepressa!

Kommentarer
Postat av: Frida - mamma till Filippa

Fina Filippa!

2012-08-16 @ 23:09:31
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Renata

Fin prinsessa!! Förresten, jag var på återbesök hos min underbara barnmorska och där fanns en bild på dina underbart söta barn! =)

Svar: Roligt då har du oxså Gunilla... hon e sååå dukti.... var på återbesök nu i veckan.... har du börjat föräldragrupp? När föddes din dotter? Kram!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-08-17 @ 10:45:15
URL: http://renatas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0