Herr Kantarell

Vi försöker varva ner såhär mot semesterns slut. De lugna behövs även om de mer effektiva är mina favoriter. Igår vart det en promenad i skogen. På jakt efter skogens guld. En kort promenad med gott resultat. Sen kväll med dop fix vilket i sin tur vart sen frukost denna dag. För att sedan rulla mot Kristiandstad för besök på Apotek, reservdelsköp till partytält, blomsterbeställning, servettinhandling och fika. Därefter mötte vi upp prästen i kyrkan för dopsamtal.  Eftermiddagen spenderade A och L på golfbanan medan jag sov tillsammans med F några timmar. Nu är stora barnet nattat och vi arbetar på att få även liten att sova med. Ikväll tänkte vi försöka få till projekt vuxentid. De får ni läsa av som ni vill. Vad vi menar är dock ett glas vitt vin till ett avsnitt av Solsidan.
 
 
 
 
 
Fann denna stilrena receptboken på Lagerhaus för 79,-. Att samla våra "hemligheter" i. Nu tänkte jag att ni kunde dela med er av era bästa svamptips till oss!

Kommentarer
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

MUMS! Älskar kantareller. Underbar korg ni plockar i! Som Saltkråkan :-).

Kantarellsås tycker jag om - jag gjorde dessa potatisbakelser (http://frusofie.alltforforaldrar.se/2012/july/grillad-oxfile-med-potatisbakelser.html) en köttbit, kantarellsås och ett glas rött. Smaskens!

Kram

2012-08-09 @ 07:23:24
Postat av: Lina

Kantareller är såååå gott. Jag brukar steka i riktigt smör, med lite knaperstekt bacon, vitlök och persilja. Detta ska serverad varmt på rostad surdegsmacka.

Sjukt enkelt men galet gott!!!

Kram

2012-08-09 @ 07:53:27
URL: http://Bubblanochjag.blogg.se
Postat av: jenny

Din svärmors recept på kantareller på macka e bäst:-) men kantarellsås går inte av för hackor;-)

2012-08-09 @ 14:56:49
URL: http://jejjemoteds.bloggplatsen.se
Postat av: Jeanette

Åh vad gott med kantareller! Tycker kantareller är godast när man bara steker de i smör och lägger på ett gott bröd. :)

2012-08-09 @ 20:10:42
URL: http://karinjeanettes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0