Vill Du Gifta Dig Med Mig?

Ja. Vad vore ett litet blogg frieri såhär den 121212. MEN så roligt ska vi inte ha. För jag och A är ju redan förlovade. Sedan lång tid tillbaka. Och när bröllopet blir. Det får framtiden visa. Ibland säger jag att vi kan väl gifta oss borgligt men mannen säger nej. För att han känner mig tillräckligt väl för att veta att det inte är min önskan. Inte bröllopet i mina drömmar. Där jag får pyssla med varje liten detalj. För ni som läser bloggen. Kanske har märkt av ett visst intresse för dekoration och perfektion från min sida. Tror både mannen och jag har en relativt klar bild av hur vi vill gifta oss. I vart fall vart. När. Det lovar jag er att ni kommer få veta.Så länge. Får jag nöja mig med en romantisk komedi och istället G.R.A.T.U.L.E.R.A våra underbara vänner Linnea och Stefan som idag överaskade oss med att idag bli man och fru.
 
 
Jag har istället för att bli friad till eller gift. Spenderat dagen tillsammans med familjen. Ordnat med några ärenden på stan, varit på Vellingeblomman och ätit pannkakor till middag.
 
Nu ska jag bädda ner mig i sköna sängen. Imorgon är det nämligen tiiiiidig uppstigning för iskallt Lucia firande utomhus på Liams dagis!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Får ju passa på att gratulera Linnea till att ha blivit fru!!
Din dag kommer mickan o ja pysslet innan e en stor del som man ska njuta sig igenom:-)
Kram

2012-12-13 @ 08:40:15
Postat av: Anonym

Får ju passa på att gratulera Linnea till att ha blivit fru!!
Din dag kommer mickan o ja pysslet innan e en stor del som man ska njuta sig igenom:-)
Kram

2012-12-13 @ 08:40:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0