Längtan

Fya. Har legat nerbäddad i sängen hela dagen och känner mig helt matt. Vet inte om det är någon magbasilusk som spökar eller annat. Känner mig förkyld och magsjuk på samma gång. Känns som alla tabletter fastnar i halsen. Mat ska vi inte prata om. Mår verkligen kyvens. Hoppas att detta snart går över för till helgen har vi planerat in ett efterlängtat biobesök tillsammans hela familjen.



Idag är det prinsesstema i hela landet. Tidningar, Tv och Internet. Alla är nyfikna på detaljerna. Som vi antagligen aldrig kommer få. De tror jag Daniel och Victoria håller inom familjen  och bland de närmsta vännerna. Fast visst hade det varit roligt om kronprinsessan hade en blogg. Där hon visade upp växande magen, berättade om sina känslor och val av babyting. För att sedan noga skriva ner sin förlossningsberättelse!



Under tiden får vi hålla till godo av de underbara mammabloggar som finns. Det är verkligen spännande att följa en graviditet. För det är verkligen en mäktig känsla att en liten människa växer under ens hjärta. Oavsett om bebis föds kungligt eller inte delar vi samma fantastiska upplevelse. Tror alla som fött barn kan intyga om den där alldeles speciella känslan som kommer med en förlossning. Som prins Daniel uttryckte det " Mina känslor är lite all over the place!" Tyckte det var sött. Skulle vilja hört A hålla tal precis efter natten då Liam föddes. Han kom upp till BB alldeles vit i huvudet.



Det känns fortfarande overkligt. Att vi ska få en liten prinsessa i familjen. Även om vi redan är mamma, pappa och barn är skillnaden påtaglig. Vi planerar inköp, pratar om framtiden och pussar på magen. Det hela känns overkligt, underbart och fantastiskt. Älskar känslan av längtan. Att vika de där små plaggen. Känna små rörelser från magen och veta att vi ska få älska den här lilla i hela våra liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0