TillbakaiStan

Innan vi hunnit säga "hej" var det tid att säga "hej då". Fyra underbara dagar fick vi tillsammans med familjen i Storstaden. Det har varit kalas, shopping och i övrigt mysiga stunder. För Liam var det ett riktigt äventyr att flyga, åka buss, tvärbana, tunnelbana och hiss. Dessutom vara ensam på bio tillsammans med mormor sin. Stockholm var sig likt. Trångt med mycket människor och inget som lockar mig men tiden tillsammans med min familj sparar jag i hjärtat.



Liam tyckte det var spännande att flyga. Här lite irriterad på de höga ljuden men annars satt han mest och skrattade medan mamman hans mådde illa.



När man är på resa får man välja några nya ting i  TaxFreen.



Att äta ombord på ett flygplan är speciellt.



Turen mellan Malmö- Stockholm är knappt en timme. Preciiis lagom tid för en treåring att roa sig med diverse och ändå hålla humöret på topp.



Mest spännande var förstås att se ut genom fönstret. Speciellt under start och landning.

Denna resa har varit fantastisk på många sätt. Supermys att få spendera tid tillsammans bara jag och L på äventyr, se honom ha glädje av min familj och hur mycket de faktiskt saknar oss. Önskar vi inte hade behövt välja. Att vi kunde få det goda av allt.

Idag är jag hemma och vilar. Kroppen och huvudet har verkligen inte hunnit men senaste månaden. Som jag längtar efter vardag och rutiner igen. Nu måste jag börja ta hand om mig själv och lyssna vilket tempo som är mitt. Nu blir det mannens underbaraste pannkakor till kvällsmat. SOM jag älskar den karln. Fyra dagar ifrån varandra och jag vill vara nära hela tiden!

PS. Lovar att visa min Stockholms shopping när ork faller på! DS.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0