1månad

God Morgon...
 
Det har inte blitt mkt till blogg i helgen. Anledningen är att jag spenderat all ledig tid (vilket inte är mkt nuförtiden!) med att kopiera bilder från bloggens arkiv för att göra en ny back up på det vi fattades. Vilket i sin tur innebär att vi nu efter cirka tre månader äntligen har fått en ny dator. Vi tackar för det eller?
 
Helgen har varit lugn. L har som skrivit spenderat tiden med farmor och farfar på landet. I lördags hade jag och Filippa besök av min bror (Filippas morbror och Gudfar) med flickvän medan mannen spelade golf. I söndags fick vi sovmorgon, ordnade med lite praktiska ting här hemma och hamnade på sommarcafe med musik i stadsparken.
 
Idag säger vi GRATTIS till denna helt fantastiska lilla tjej som innan vi hunnit blinka har varit en del av familjen på utsidan redan i en månad.
 
 
 
 
Världens finaste lilla prinsepressa som fortfarande gillar att vara hos mamma mest. Helst i Ergon och det ska med fördel gunga. Vi övar lite på det här att sova själv och även att ta nappen men det går sisådär. Vill hon får hon vara nära. Så liten fortfarande. F älskar när vi sjunger Blinka Lilla Stjärna,Bä Bä Vita Lamm och Lilla Kanin. Kräker en del men går upp fint i vikt. Fortfarande med stor aptit. Vaknar cirka två gånger på natten. Pappa tar matning innan 03.00 och mamma därefter. Älskar att bada och se musikmobilen snurra. Fäster och följer med blicken. Börjar få lite knubbiga lår.
 
Nu ska vi ge oss ut på en PW. Har ätit alldeles för mkt onyttigt i helgen. Tillåter mig det men i veckorna är det icke tillåtet. Jag gillar inte stressen att finna tillbaka till kroppen efter graviditen. Tycker det kan få ta sin tid. Men denna gång har jag en stark vilja och ork. Dessutom samlar jag massvis med ny energi under mina promenader. Så nu ger jag mig ut!

Kommentarer
Postat av: Eva Verngren


Vilken liten prinsessa ni fått Mikaela! Hon är sååå söt. Önskar vi var närmare så jag fick hålla i henne å nosa på henne.Det är så mysigt.
Kram på er alla.

2012-07-09 @ 10:03:17
Postat av: Frida - mamma till Filippa

Åh vad fin hon är Mikaela! Ljuvlig.

2012-07-09 @ 12:39:24
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: fiona

HOn är så vacker, lilla Filippa!

2012-07-09 @ 15:27:27
URL: http://dwagon.blogg.se
Postat av: Linda - LindaBrie.se

hon ser så mysig ut! :)

2012-07-16 @ 20:12:47
URL: http://www.lindabrie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0