Nyheter

Puh. Packa in allt och alla i bilen. Byta bajsig blöja redan efter en kvart. Muta storbarnet med choklad för att inte somna i bilen och vända upp/ned på dag/natt. Handla det viktigaste i närbutiken. Upp för trapporna. Jag börjar se scener ur Sunes sommar. På riktigt. Det är vi. "Tada da dadda da. Ta da dada da. Da da da da da daaaa!" Mannen ned i tvättstugan. Jag packar upp. Barn L vill ha mer godis. Barn F vill inte sova. Någon trotsar. En annan gråter. F kräks. Jag badar bebis. L lyssnar till musik och läser serietidningar på sitt "rum". Middagen på bordet. Barn L är inte hungrig. Konstigt !?! Mannen ned i tvättstugan. Försöker övertala L till att duscha. Misslyckas totalt. Mannen får ta den striden istället. Innan han nattar L. Med Filippa och en flaska ersättning på armen. Jag springer en tur till butiken. För att handla det vi glömt. Skulle vart bra då om vi verkligen sett igenom vad vi VERKLIGEN hade tomt av i skåpen. Kommer hem. Ingen av barnen sover. Jag tar F i Ergon. A lyckas till slut få L att somna. Jag betalar räkningar. Inser att vi får servera någon slags "student pasta" på dopet även om vi tar av semesterkassan. Låt smaka. Mannen kommer upp från tvättstugan. Vi försöker få ihopa schemat de kommande veckorna. Hade inte vi semester? Sen äntligen efter ytterligare om och men plus måsten. Sitter vi i soffan OCH inser att Nanisen är slut och klockan är efter elva. Butiken är stängd. Bebisen kommer snart att bli hungrig. Tackar för att jag handlade två färdig paket istället för ett när vi lämnade landet i eftermiddags och en fortfarande är kvar i skötväskan. Försöker nu få bebis att sova lite längre än vanligt för att dryga ut matpassen till affären öppnar klockan sju. Under tiden. Eftersom prinsepressan sover i bärselen på min mage. Ser jag runt. Efter höstens nyheter. Ellos inredning har fått in så mycket fint.
 
 
 
 
 
En kan ju drömma och inspireras.
 
Nu ska jag försöka finna vart jag var i sommarläsningen. En liten har nämligen bläddrat bort min markering bland sidorna. Imorgon är en annan dag. Sov Gott!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: jenny

Oj vad msn kan känna igen sig i detta. Dock är allt liiite enklare nu för tiden! Tänker tillbaka på tiden som varit- minns med glädje, men oxå med kaos! Var tid har sin charm, var tid har sitt kaos! Många kramar t er

2012-07-19 @ 10:12:16
URL: http://jejjemoteds.bloggplatsen.se
Postat av: Cissi

Håller helt med både dig Mikis och Jenny här ovan. Massor med glädje och massor av kaos! :-) Kramar till er och hoppas det gick fint med käket till lillskruttan!

2012-07-19 @ 20:54:50
URL: http://minatvasmatroll.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0